Spor

Atletico Madrid - Real Madrid Derbisinde 90+5 Şoku!

Atletico Madrid - Real Madrid Derbisinde 90+5 Şoku! Atletico Madrid, Real Madrid ile oynadığı derbide 90+5'te eşitliği sağladı. Tansiyonun yükseldiği maçta yaşanan olaylar ve Arda Güler'in durumu hakkında detaylar burada!

Abone Ol

İspanya La Liga'nın 8. Haftasına gelindiğinde gerçekleşen Madrid derbisinde Atletico Madrid, Real Madrid ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın gidişatı, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle kesintiye uğradı ve takımlar soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

Madrid Maçının Seyri

Civitas Metropolitano Stadı'nda gerçekleşen heyecan dolu derbi karşılaşmasında Real Madrid, 64. dakikada Éder Militão'nun attığı golle öne geçti.

Bu duurmun ardından ise heyecan dolu geçen müsabaka Atletico Madrid, 90+5'te Angel Correa’nın eşitliği sağlamasıyla birlikte büyük bir sevince boğuldu.

Atletico Madrid - Real Madrid Derbisinde Gergin Anlar!

Tarafların attığı goller sonrası tansiyon yükselirken, Atletico taraftarları, Courtois'a yabancı maddeler attı.

İstenemeyen görüntülere neden olan bu olaylar sonrası hakem, güvenliği sağlamak amacıyla takımları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 25 dakikalık beklemenin ardından maç kaldığı yerden devam etti.

Derbileri takip edenler;

Selçuk Sports Tv Dijital Maç İzleme Kanalı Kimin? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Derbi Sonrası Puan Durumu

Derbiyle birlikte çeşitli cezalar ile karşı karşıya gelen futbolcular da oldu. Bunalrın en başında ise maçın sonunda Atletico Madrid'den Marcos Llorente, 90+9. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Real Madrid, 18 puanla lig ikincisi, Atletico Madrid ise 16 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Derbide Arda Güler’in Durumu Ne Oldu!

Türkiyenin gururu olarak bizleri temsil etmekte oaln Milli futbolcu Arda Güler, bu önemli derbide yedek kulübesinde yer aldı. Güler’in sahaya girmemesi, taraftarlar ve medya tarafından dikkatle takip edildi.

Derbide yaşanan bu olaylar, La Liga'nın ne kadar heyecan verici olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gelişmeleri takip etmek için sitemizi takip etmeye devam edin.

Daha fazla bilgi