Ekonomi

Bankadan Faizsiz Kredi Haberi: Kampanya Koşulları Açıklandı!

Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar için cazip bir fırsat sunan Akbank, sıfır faizli kredi kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Faiz oranlarının yüksekliğiyle birlikte faizsiz kredi arayışına girenler için bu kampanya büyük bir avantaj sağlıyor.

Abone Ol

Faizsiz Kredi Başvuru Koşulları

Akbank’ın sunduğu faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyenler için 16 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli bir başvuru süreci bulunuyor. Bu tarihe kadar Akbank Mobil uygulamasını indirip 'Akbanklı olmak istiyorum' adımını takip ederek, ilk defa Akbanklı olacaklar 20.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi alabiliyorlar. Faizsiz kredi talebinde bulunmak için gerekli belgelerin tamamlanmış ve bankaya iletilmiş olması gerekiyor.

Bu kampanya kapsamında, aylık yüzde 0 faiz oranıyla 20.000 TL’ye kadar ve maksimum 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuluyor. Ancak, kredinin geçerli olabilmesi için hayat sigortası yaptırılması zorunlu. Sigortasız tercih edenler için kredi limiti yine 20.000 TL olacak ancak faiz oranı aylık yüzde 4,59 olarak uygulanacak.

Son Başvuru Tarihi

Başvurular 16 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılabilmekte ve ilk defa Akbanklı olacak müşterilerin bu tarihe kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Kredi başvuruları Akbank tarafından değerlendirilecek ve onaylanan talepler en kısa sürede karşılanacaktır.