Ekonomi

Bankadan Faizsiz Nakit Avans Fırsatı! 25 Bin TL Ödeme!

Türkiye İş Bankası, faizsiz nakit avans kampanyasını uzattığını duyurdu. Banka, 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya ile müşterilerine 25 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans sağlıyor.

Abone Ol

Kampanya Ayrıntıları

Türkiye İş Bankası, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kampanyanın 1 Ağustos 2024 ile 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacağını belirtti. Bu tarihler arasında "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak İşCep üzerinden banka müşterisi olan kişiler kampanyadan yararlanabilecek.

  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans, 2-3 ay vadeli seçenekler için geçerlidir.
  • Kullanılabilecek nakit avans miktarı 300 TL ile 25.000 TL arasında değişmektedir.

  • İşCep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden erişilebilen bu avans, müşteri limitinin %25'i ile sınırlıdır ve en fazla 25.000 TL olabilir.
  • Müşteriler, bu avansı en fazla iki kez ve toplamda belirlenen tutarı aşmayacak şekilde kullanabilir.
  • Farklı vadelerde ve 25.000 TL üzeri tutarlarda faiz oranları geçerli olacaktır.

Katılım Koşulları

Kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olma sürecini tamamlayanlar, kampanyadan yararlanabilirler. Bu süreçte kampanya tanımlamaları müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takip eden ilk iş günü başlayacak ve ek 2 iş günü içinde yapılacaktır. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.

Kampanyaya, İş Bankası Bireysel Kredi Kartları dahil olup, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kartı ve Bayi Kartı gibi kartlar kampanya dışında tutulmuştur.

İş Bankası, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi ve başvuru için İş Bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.