Magazin

Doktorların Önerdiği En İyi Güneş Kremi Netleşti!

Doktorların Önerdiği En İyi Güneş Kremi listesinde adı geçmekte olan başlıca ürünleri sizler için sıraladık. İşte o liste

Abone Ol

Güneşin zararlı ışınlarından cildi korumak için mutlaka güneş kremi kullanılması gerekmektedir. Güneş kremleri, kişinin cilt yapısına özgü olmalıdır. Cildin nem yapısı ve güneş kreminin emilim hızı gibi etkenler, doğru güneş kremini seçmenize yardımcı olur.

Kişinin alerjik ve hassas yapıya sahip olan cildi için doktorların önerdiği en iyi güneş kremi çeşitlerini kullanması gerekmektedir. Cildi uzun süre koruma etkisine sahip olan ve doktorların önerdiği en iyi güneş kremi özelliklerini birlikte inceleyelim.

Buna da bakın

Çocuk Diş Doktoru Seçerken Buna Dikkat Edin! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Dermatologlar Hangi Güneş Kremini Öneriyor?

UV ışınlarına karşı cildi tamamen koruma altına almak için mutlaka doktorların önermiş olduğu güneş kremlerini tercih etmelisiniz.

Güneş kremlerinin bir kozmetik ürünü olarak değil, cilt için gerekli olan bir krem şeklinde kullanılması gerekmektedir. Dermatologların da önermiş olduğu Bioderme güneş kremi çeşitleri, hemen tüm cilt tipleri için uygundur.

Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi olarak dikkat çeken La Roshe Posay güneş kremleri de değerlendirmeniz gereken bir diğer alternatiftir.

Alacağınız güneş kreminin, leke engelleme özelliği olup olmadığına mutlaka dikkat etmelisiniz. Vichy güneş kremleri de doktorların önerdiği en iyi güneş kremi listesinde üst sırada yer almaktadır.

Hangi Güneş Kremleri Kullanılmamalı?

Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi çeşitlerinin her biri farklı özelliklere sahiptir. Cildinize uygun güneş kremi almak kadar, kremi doğru bir şekilde kullanmak da çok önemlidir. Güneş kremi alırken dikkat etmeniz gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·      Güneş kreminin hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma filtresi içermesi gerekmektedir.

·      Cildin nem dengesini korumalıdır. Her cilt tipinin yeterli şekilde nemlenmesini sağlaması gerekmektedir.

·      Güneş kreminin, cilt tarafından hızlı ve kolay bir şekilde emilmesine dikkat edilmelidir.

·      Güneş kremlerinin hem tere hem de suya karşı dayanıklı olması gerekir.

·      Hassas ciltler için alınacak olan güneş kreminin içerisinde herhangi bir alerjen madde yer almamalıdır. Cildi tahriş edecek bir etken madde barındırmaması gerekmektedir.

·      Cildi sadece güneş ışınlarına karşı değil, diğer dış etkenlere karşı da koruması gerekir.

Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi önerileri içerisinden seçim yaparken, kendi cilt tipinize uygun olan ürünü almanız gerekmektedir

Daha fazlası; Google