Dünya

İsrail Savaşı Büyüttü! Şam Bombalanıyor!

İsrail Savaşı Büyüttü! Şam Bombalanıyor! Lübnan'a harekat başlatan İsrail gece yarısı Şam'ı da vurdu! Art arda patlamalar yaşandı. İşte olayın an be an gelişmeleri 👇

Abone Ol

Son Dakika: İsrail Savaşı Büyüttü! Şam Bombalanıyor!

Lübnan bölgesindeki gerilim tırmanıyor. Şam'da patlamalar ardı ardına yapıldı. İsrail ordusu, Gazze'deki sivil kayıpların ardından Lübnan'a kara harekâtına başladı.

BUNA DA BAKIN;

Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'ın Şok Edici Ölümü! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Gece saatlerinde, Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlenen hava saldırısında, aralarında Suriye Devlet Televizyonu'nda çalışan sunucu Safa Ahmed'in de bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonrası 9 kişi yaralandı ve büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Lübnan'da Büyük Savaş İhtimali Artıyor!

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'daki kara operasyonları hakkında bilgilendirildiğini açıkladı. İsrail, sınır bölgelerini askeri alan ilan ederken, Lübnan basını şiddetli topçu ateşinin başladığını duyurdu. Durumun ciddiyeti, bölgedeki güvenliği tehlikeye atıyor.

Beyrut'ta Türk Vatandaşlarının Endişesi

Beyrut'ta yaşayan Türk uyruklu Yunus Resul, çatışmaların ortasında yaşadıklarını ve tahliye süreçlerini anlattı. Ekonomik sıkıntılar çeken bölgedeki Türk vatandaşları, Türkiye'nin büyükelçiliğinden acil yardım bekliyor.

Bu gelişmeler, Orta Doğu'daki huzursuzluğun daha da derinleşeceği endişesini beraberinde getiriyor.

Dünyadaki insanlar da bu acı durumu ve İsrail’in gereksiz saldırganlığını oldukça sinir ve endişe içerisinde izliyor. Kimi ülke sokaklarında İsrail protesto edilmeye devam ediliyor.

Daha fazla dünya haberleri;