Sinema

Kesin İzlenmesi Gereken Ürpertici Korku Filmleri Listesi Yayınlandı!

Kesin İzlenmesi Gereken Korku Filmleri Listesi yayına alındı. Ürpertici özelliğine sahip çok sayıda seçenek sizler için bugün kü yazımızda yayında 👇

Abone Ol

En Güzel Korku Filmleri testere şeytanın avukatı siyah kuğu Gibi yabancı yapım korku filmleri gelse de dabbe ve siccin gibi Türk yapımı korku filmleri de konusu, olay örgüsü ve daha pek çok unsur bakımından son derece dikkat çekicidir.

Türk yapımı korku filmlerinin konusu genelde ruhani varlıklarla ve 5. boyut ruhlarla bağlantılı olduğunu söylemek mümkündür. Korku filmlerinin olay örgüsünü çözmeye çalışırken korkuyla birlikte dehşetli bir gerilim yaşamak söz konusudur.

En meşhur korku filmleri listesine bakıldığında öldüren sis, cinnet, son durak, ölümcül deney evdeki düşman gibi isimler yer almaktadır. Bu filmler hem korku hem gerilim olarak kişi de pek çok farklı his uyandırabilmektedir.

Heyecanın ve adrenalin duygusunun doruklarda olduğu vampirle görüşme, kutsal damacana, sapık ve halka gibi film isimleri de izleyicileri büyümektedir.

En Çok İzlenen Korku Filmleri

Emir perdeci korku filmleri listesi aşağıda maddeler halinde yer alır. Bu liste  internette yer alan yorumlara göre belirlenmiştir.

·      En ürpertici korku filmleri arasında ilk maddede Dabbe serisi bulunmaktadır. Olay örgüsü ses efektleri ve kurgusal isimleri izleyenlerinin duygudan duyguya geçiş yapmalarına neden olmaktadır.

·      Son durak bir grup arkadaşın sırayla ölümünü görmesiyle zamana karşı yarışın başladığı gerilim dolu bir filmdir. Geleceğin bir kısmını görmek arkadaşlarının sonu demektir.

·      Halka karanlık ve anlaşılamayan videoyu içeren kaseti izleyen herkesin 7 gün içerisinde ölmesi ile devam eden filmdir. Dünyanın en iyi korku filmleri sıralamasında yerini alan halka izleyicilerini etkilemeyi başarmış bir filmdir.

Buna da bakın

Instagram Nasıl Takipçi Kasılır? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

·      Öldüren sis bilim kurgu korku ve gerilim dolu dakikaları ile izleyicilerine hem korku hem panik duygularını aynı anda yaşatan bir filmdir.

·      Yeni korku filmleri arasında olan ucube son Efsun filmi, büyücülerin yaşamış olduğu köyde birkaç gün geçiren çiftin yaşamış olduğu paranormal olayları konu alır.

·      El kafirun ise köşk içinde ölü şekilde bulunan adamın iki kişi tarafından bulunması ve paranormal olaylarla etrafının sarılmasını kolu alır.

·      Sevgilim kaç, korku suç ve gerilim dolu dakikalarıyla çarpık ilişkinin yaşandığı ve bu ilişkinin seri katile bağlandığı vahşet dolu bir filmdir.  

Çok daha fazlası için; Acun Ilıcalı'nın Yeni Karısı Ayça Çağla Altunkaya Kimdir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com