Diziler

"Kızıl Goncalar"ın Senaristinden Merakla Beklenen Yeni Dizi

"Kızıl Goncalar" dizisinin senaristi Necati Şahin, yeni bir dizi projesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. NOW TV’de yayınlanacak olan "Çiçekler Açar" adlı dizi, kasım ayında sete çıkmayı planlıyor. Dizi, tarihi bir dönemi ve güçlü bir kadının hikayesini ekranlara taşıyacak.

Abone Ol

Gold Film’in Yeni Sezon Planları

Gold Film, bu sezon "Kızılcık Şerbeti"nin üçüncü sezonu ve "Kızıl Goncalar"ın ikinci sezonu için yoğun bir çekim programı yürütürken, Necati Şahin’in yeni projesi de dikkatleri üzerine çekiyor. Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yeni dizisinin senaryosundan bir sayfa paylaşarak projeyi duyurmuştu.

İzmir’in İşgal Yıllarına Yolculuk

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Çiçekler Açar" dizisi, İzmir’in işgal yıllarında geçiyor. Dizi, Ayşe adlı köylü bir kadının şapka devrimi sürecinde kendi kaderini tayin etme çabasını ve stil ikonuna dönüşme hikayesini konu alıyor. "Şapkacı Kadınlar" kod adıyla bilinen proje, adını İzmir Marşı'ndaki “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” cümlesinden alarak "Çiçekler Açar" olarak belirledi.

Yönetmen Koltuğunda Hülya Gezer

Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenecek. Gezer, tarihi atmosferi ve güçlü karakterleri ile dikkat çekecek olan "Çiçekler Açar"ın başrol oyuncusunun henüz belirlenmediğini belirtti. İzleyiciler, güçlü kadın karakterleri ve tarihi olayları işleyecek olan bu diziyi büyük bir merakla bekliyor.