Tv Aktuel

MasterChef Türkiye'de Veda Zamanı: 15 Eylül Elemesinde Beril Elendi!

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, 15 Eylül'de bir eleme heyecanına daha sahne oldu. Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in değerlendirmeleriyle belirlenen potadaki isimler, elenmemek için kıyasıya bir mücadele verdi. Yarışmanın bu bölümünde potadaki yarışmacılar, kuru ve taze üzüm kullanarak en iyi tariflerini ortaya koymaya çalıştı.

Abone Ol

İlk Turda Başarısız Olanlar Yeniden Yarıştı

Eleme potasında yer alan Beril, Ayşe, Akın, Nevzat, Kaan, Erim ve Hakan, şeflerin verdiği malzemelerle en iyi tabaklarını çıkarmaya çalıştı. Yarışmanın eleme oyunu iki tur halinde oynandı. İlk turda şefler tarafından değerlendirilen tabaklar arasında en zayıf olanlar, ikinci turda yeniden tezgah başına geçti. Eleme adaylarının her biri, stres ve heyecan içinde en iyi performanslarını sergilemek için uğraştı.

İlk turda en zayıf tabakları çıkaran yarışmacılar ikinci turda yeniden yarıştı. Gergin geçen ikinci turun ardından son ikiye kalan isimler Beril ve Erim oldu. İkili arasında karar vermek zorunda kalan şefler, detaylı bir değerlendirme yaparak, kimin yarışmaya veda edeceğini belirledi.

MasterChef'e Veda Eden İsim: Beril

Gecenin sonunda, MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Beril oldu. Şefler, Beril'in performansını değerlendirirken psikolojik baskının ve stresin onu olumsuz etkilediğini belirtti. "Psikolojin kaldırmadı" yorumu ile veda edilen Beril, MasterChef yolculuğuna son verdi.

MasterChef Türkiye, her hafta olduğu gibi bu hafta da bir yarışmacısına veda etti. Zorlu geçen iki turun ardından, yarışmacılar arasında en iyi performansı sergileyemeyen Beril, MasterChef hayallerine bu bölümde veda eden isim oldu.

MasterChef Türkiye'de heyecan kaldığı yerden devam ederken, yarışmacılar arasındaki rekabet her geçen gün artıyor. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde kimlerin potaya gireceği ve nelerin yaşanacağı büyük merak konusu.