Gündem

Ordu Nöbetçi Eczane Sırası ve Listesi Yayınlandı!

Ordu Nöbetçi Eczane Sırası ve Listesi ile ilgili bir araştırma içerisinde bulunanlara özel çalışmamız bugün sizler için yayına alıyoruz. 👇

Abone Ol

Ordu Nöbetçi Eczane

Geceleri ve hafta sonları nöbetçi eczane bulmak oldukça zor olabilir. Ordu ili genelindeki akşam ve hafta sonları nöbetçi eczanelerini bulmak için Ordu nöbetçi eczane listesi düzenli olarak güncellenmektedir.

Ordu ilinde nöbetçi eczane sayısı oldukça fazladır. Ordu Fatsa nöbetçi eczane sayısı ile merkez bölgedeki nöbetçi eczane sayıları farklılık göstermektedir. Ordu nöbetçi eczane hangisi diye merak ediyorsanız, açıklamamıza devam edebilirsiniz.

Ordu’da Kaç Eczane Var?

Ordu nöbetçi eczaneler kadar, şehir genelinde toplam kaç adet eczane olduğu da merak konusudur. Ordu Eczacı Odası, 1976 yılında kurulmuştur. Bu yıldan itibaren günümüze kadar toplamda, şehir genelinde 190 adet eczane sayısına ulaşılmıştır.

Ordu nöbetçi eczane belirlemesi ise; şehrin yapısına ve şehir nüfusuna göre değişmektedir. Ordu nöbetçi eczaneler ile ilgili gün ve eczane seçimi sadece Ordu Eczane Odası tarafından belirlenmektedir.

Ordu Altınordu’da Nöbetçi Eczaneler

Ordu Altınordu’da nöbetçi eczaneler listesinde yer alan eczanelere gitmeden önce, iletişim bilgileri üzerinden teyit edebilirsiniz. Güncel Ordu nöbetçi eczane listesinde yer alan eczaneler, mücbir sebeplerden dolayı bazen nöbet tutamayabilir. Mağduriyet yaşamamak adına, Ordu nöbetçi eczane için seçmiş olduğunuz eczaneyi arayabilirsiniz.

Eczanenin açık olup olmadığını teyit ettikten sonra, size en yakın konumdaki nöbetçi eczaneye gidebilirsiniz. Ordu nöbetçi eczane yol tarifi için konum bilgilerinizi açabilirsiniz. Ordu nöbetçi eczane 400 m içinde gibi konum ayarlaması yaparak, bulunduğunuz bölgeye en yakın açık olan nöbetçi eczanelerin listesine ulaşabilirsiniz.

Ordu Merkez Nöbetçi Eczane

Ordu merkez nöbetçi eczane listesi içerisinde, ilçelerdeki eczaneleri de görüntüleyebilirsiniz. Ünye nöbetçi eczaneleri veya diğer ilçeler için listeleme yapabilirsiniz. Ordu nöbetçi eczane listesi aynı gün ve ertesi gün için düzenlenmektedir.

Buna da bakın

Çocuk Diş Doktoru Seçerken Buna Dikkat Edin! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Ordu Eczane Odası tarafından sürekli olarak güncellenen nöbetçi eczane listesini ararken, tarih detayına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ordu nöbetçi eczane 2 Eylül gibi tarih vererek, yapacağınız aramalar ile en güncel bilgilere ve listeye ulaşabilirsiniz. Ordu nöbetçi eczaneler Pazar ve Cumartesi günlerinde, hafta içine göre biraz daha fazla olabilmektedir. Ordu nöbetçi eczane listesi her gün değiştirilmekte ve güncellenmektedir.

Daha fazlası; Google