Ekonomi

Servet Değerinde Süt Beyaz Güvercin Fiyatları!

Servet Değerinde Süt Beyaz Güvercin Fiyatları! Güvercin fiyatları kaç TL? Hangi güvercin para eder? En pahalı güvercin ne kadar? ve Süt beyaz güvercin ne yer? şeklinde bu tarz soruların cevaplarını aramakta olanlar için cevaplıyoruz. 👇

Abone Ol

Süt beyaz güvercin fiyatları, pek çok etkene göre değişkenlik göstermektedir. Güvercinlerin yaşı, cinsiyeti ve türü, fiyatlara etki eden en önemli faktörlerdendin.

BUNA DA BAKINIZ;

Çocuklarda Ayak Mantarı ve Tedavi Şekli! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Süt beyaz güvercin fiyatları, 40 TL gibi fiyatlardan başlar. Ancak özel güvercin türleri arasında yer alan süt beyaz güvercinlerin 500 bin TL’ye varan fiyatlarını da görmek mümkündür.

Süt Beyaz Güvercin Ne Yer?

Süt beyaz güvercin, beslenme düzenine ve şekline dikkat edilmesi gereken kuş türleridir. Güvercin yemleri öncelikli olarak verilmelidir. Ancak haftada birkaç gün vereceğiniz bazı sebze ve meyveler ile de süt güvercinin daha dengeli ve sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Bezelye, lahana, havuç ve marul gibi sebzeleri süt güvercine verebilirsiniz. Karnabahar, brokoli gibi yeşilliklerin de verilmesi uygun görülmektedir. Süt beyaz güvercin için bu sebzeleri mutlaka rendeleyerek vermeniz gerekmektedir. Büyük parçaları yemekte zorlanabilir.

Süt Beyaz Güvercin Nedir?

Süt beyaz güvercin türünün en önemli özelliği, tüylerinin tamamen beyaz olmasıdır. Bu kuş türünde tüylerde herhangi bir işaret veya farklı bir renkte tüy bulunmamaktadır. Bunun için güvercin kuş türleri içerisinde, süt beyaz güvercini her zaman ayrıcalıklı bir tür olarak kabul edilmektedir.

Hangi Güvercin Para Eder?

Güvercinlerin fiyat aralıkları, cinslerine ve ırklarına göre farklılık göstermektedir. Diğer pek çok hayvan türünde olduğu gibi güvercinler de kendi içlerinde farklı türlere ayrılmaktadır.

Her bir güvercin türünün özellikleri, yetenekleri ve yapısı farklıdır. Posta güvercinleri, en çok tercih edilen kuş türleridir. Oldukça dayanıklı ve güçlü bir yapıya sahip olan posta güvercinleri, diğer güvercin türlerine kıyasla daha yüksek fiyatlara satılabilmektedir.

En Pahalı Güvercin Ne Kadar?

En pahalı güvercin, Avrupa’da satışa sunulan ve posta güvercin türü olan “New Kim” isimli güvercindir. Bu güvercin, 1 milyon 600 bin Euro gibi bir fiyata satılmıştır. Şimdiye kadar satılan en pahalı güvercin unvanını korumaktadır.

Kral Güvercin Ne Kadar?

Adıyaman iline özgü olarak yetiştirilen kral güvercin türü, ülkemizin en pahalı kuş cinslerinden biridir. Kuş severlerin de her zaman ilgi gösterdiği kral güvercinlerin satış fiyatı 100 bin liradan başlamaktadır. Güvercinin cinsiyeti ve yaşı bu fiyatın yükselmesine neden olabilir.

Daha fazla bilgi; Adet Bitince Kaç Kilo Gider? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com