Yaşam

Soğuk Kahve Tarifi! Evde Yapılan Orjinal Tarif!

Soğuk Kahve Tarifi! Evde Yapılan Orjinal Tarif! ile sizlere en kolaj şekilde en lezzetlisini yapmayı öğreten özel haberimiz sizlerle.. Siz de tarifin tüm detaylarını Keşfedin 👇

Abone Ol

Soğuk Kahve Tarifi

Evde soğuk kahve tarifi yapmak çok kolaydır. Yaz aylarında serinletici kahve tarifleri sayesinde misafirlerinize eşsiz ikramlarda bulunabilirsiniz.

BUNA DA BAKINIZ;

Ayak Maskesi ile 1 Saatte Zarif Ayak Mucizesi! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Evde soğuk kahve yapmak için birkaç küçük ekipman sizlere yeterli olacaktır. Sadece kahve demleme makinesi ile dilediğiniz soğuk kahve tarifini hazırlayabilirsiniz. Sütlü, şekersiz veya sade soğuk kahve tarifleri için açıklamamıza devam edebilirsiniz.

Soğuk Kahve Evde Nasıl Yapılır?

Soğuk filtre kahve tarifi, pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz soğuk filtre kahve tarifi ile muhteşem bir lezzet hazırlayabilirsiniz. Sade soğuk filtre kahve hazırlamak için izlemeniz gereken adımları şu şekilde sıralayabiliriz;

·      Filtre kahveyi istediğiniz ölçüde demleyin.

·      Demleme sürahisinin içerisine, kişi sayısı kadar buz ekleyebilirsiniz.

·      Kahvenin daha hızlı bir şekilde soğuması için demleme sürahisini buzdolabında 1 saat kadar bekleyebilirsiniz.

·      İstediğiniz zaman servis ederek, soğuk filtre kahveyi içebilirsiniz.

Soğuk Kahve Malzemeleri Nelerdir?

Soğuk kahve malzemeleri nelerdir ve evde hazırlayabileceğiniz en pratik kahve tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Evde soğuk kahve yapmak için sadece süt, kahve ve buza ihtiyacınız olacaktır. Soğuk kahve malzemeleri şu şekildedir:

·      1 tatlı kaşığı kadar granül kahve( kişi sayısına göre kahve miktarını artırabilirsiniz)

·      Yarım su bardağı soğuk süt

·      4-5 adet buz

·      İsteğe göre 1 tatlı kaşığı şeker

·      İsteğe göre 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı şurup

Iced Mocha Evde Nasıl Yapılır?

Evde Iced Mocha nasıl yapılır sorusunu kısaca yanıtlamak isteriz. Evde Iced Mocha yapmak için 2,5 gram çikolata tozunu, 12 adet buzu, 50 ml espresso kahveyi ve 150 ml sütü blender veya karıştırıcının içerisine boşaltın. Kahve karışımını kıvam alana kadar çırpın. İstediğiniz sunum bardağına boşaltabilirsiniz. Sunum yaparken ekstra buz ekleyebilirsiniz.

Iced Latte Tarifi Nasıl Yapılır?

Iced Latte tarifi, en çok merak edilen kahve tariflerinden biridir. Evde Iced Latte yapmak için, granül kahveleri her bir sunum bardağına istediğiniz ölçüde ekleyin. Üzerine sıcak su ve şekeri de ekleyerek karıştırın. Kahve eridikten sonra soğuk sütü ve buzları ekleyin. Şeker oranını dilediğiniz gibi azaltabilir veya artırabilirsiniz. Iced Latte tarifi hazır. Şimdiden afiyet olsun!