Yaşam

Su Diyeti Nasıl Yapılır?

Su Diyeti Nasıl Yapılır? Gerçek su diyeti nasıl yapılır? Su diyetinde ne yenir ne içilir? 7 günlük su diyeti nasıl yapılır? ve Su orucunda neler serbest? diye baktığımızda en açık yanıtları sizler için içeriğimiz de veriyoruz 👇

Abone Ol

Su diyeti nedir ve nasıl yapıldığını sizler için araştırdık. Su diyeti ile sadece belirli miktarda su ve diğer içecekleri tüketerek detoks yapabilirsiniz. Kilo verme sürecinizde sizlere oldukça yararlı olan su diyeti ile daha fazla kalori yakabilirsiniz.

BUNA DA BAKINIZ;

Öldürücü Antibiyotik Yan Etkileri Nelerdir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Vücudun su ve enerji dengesini koruyarak, kilo vermenizi sağlayacak olan su diyeti mutlaka doktor kontrolü ile yapılmalıdır. Kan değerlerinizi ölçtürmeli ve uygun görüldüğü takdirde su diyetine başlamalısınız.

Su Diyeti Nasıl Yapılır? Kaç Gün Yapılır?

Su diyeti kaç gün yapılır sorusunu kısaca yanıtlamak isteriz. Su diyeti için 7 günlük süre idealdir. Aralıklı olarak su diyetini yapmaya devam edebilirsiniz. Su diyetinde mutlaka günlük olarak, en az 2 litre su içilmesi gerekmektedir. Su diyeti şu şekilde yapılır:

·      Sabahları, 2 bardak taze sıkılmış portakal suyu içilebilir.

·      Ara öğün olarak, 1 bardak su ve ek olarak 1 bardak papatya çayı içilmelidir.

·      Öğle yemeği saatinde, 1 porsiyon portakal ile birlikte 1 bardak su içilmelidir.

·      Ara öğün olarak, 1 adet maden suyu ile birlikte 1 bardak limon suyu önerilir.

·      Akşam yemeği saatinde, 1 domatesin suyu ile 1 adet elma tüketilmelidir.

·      Ara öğün saatinde, 2 adet salatalık ile birlikte 2 bardak su içilmelidir.

Yukarıdaki liste, örnek su diyeti listesi olarak sunulmuştur. Su diyetinde tüketilmesi uygun olan içecek ve gıdalara göre su diyeti listesi kişiselleştirilebilir.

Su Diyetinde Ne Yenir Ne İçilir?

Su diyeti nasıl yapılır neler yenir sorusu, pek çok kişi tarafından merak edilir. Su diyeti toplamda 7 gün boyunca ve kesintisiz olarak yapılan bir diyet çeşididir.

Su diyeti içerisnde detoks suları başta olmak üzere, sebze çorbaları, bitki çayları ve çeşitli meyve ve meyve suları tüketilmektedir. Su diyetinde günlük olarak yaklaşık, 2,5 ile 3 litre kadar suyun tüketilmesi gerekmektedir.

Su Orucunda Neler Serbest?

Kilo vermek isteyenlerin son dönemlerde denediği su diyeti su orucu olarak da bilinmektedir. Bu diyet türü sayesinde, belirli aralıklarda sadece su ile beslenebilirsiniz. Su orucunda sadece su tüketilmesi gerekmektedir.

Daha fazla bilgi; En Doğru Şekilde Makarna Nasıl Yapılır? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com