Diziler

“Sürgünler” Dizisi İzleyiciyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

TRT’nin uluslararası dijital platformu Tabii, yeni dönem dizisi “Sürgünler” ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2. Dünya Savaşı yıllarında geçen bu sürükleyici hikaye, izleyicilere dönemin zorluklarını ve bireylerin hayatta kalma mücadelelerini etkileyici bir şekilde anlatacak. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu şimdiden büyük merak uyandırmış durumda.

Abone Ol

Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler Başrolde

“Sürgünler” dizisinin başrollerinde genç yetenekler Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler yer alıyor. Oktay Çubuk, dizide Fransa’da mühendislik eğitimi görürken 2. Dünya Savaşı nedeniyle memleketi Gaziantep’e dönmek zorunda kalan Halil karakterine hayat veriyor. Ezgi Şenler ise idealist bir doktor olan Meryem karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Halil ve Meryem’in yolları bir revirde cenaze taşırken kesişiyor ve hikaye bu tanışma ile başlıyor.

Serdar Orçin Acımasız Müdür “Vural” Karakteriyle Ekranda

Dizinin dikkat çeken bir diğer karakteri ise cezaevinin acımasız müdürü Vural. Bu karakteri başarılı oyuncu Serdar Orçin canlandırıyor. Vural, cezaevinde Halil ve Meryem’in karşılaştığı zorlukları ve onların hayatta kalma mücadelesini zorlaştıran bir figür olarak dizide yer alacak. Orçin, bu rolüyle izleyicilere unutulmaz bir performans sunmaya hazırlanıyor.

Dizi, Edirne’nin Tarihi Cezaevinde Çekiliyor

“Sürgünler” dizisinin çekimleri, Edirne’de film platosu olarak kullanılan tarihi kapalı cezaevinde gerçekleştiriliyor. Bu mekan, dizinin atmosferine otantik bir hava katıyor ve izleyicileri adeta dönemin içine çekiyor. Barış Erçetin’in yönetmenliğini üstlendiği dizide, dönemin zorlukları ve karakterlerin yaşadıkları olaylar gerçekçi bir şekilde ekrana yansıtılacak.

Zengin Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Serdar Orçin, Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler’in yanı sıra, Deniz Hamzaoğlu, Ferit Kaya, Kemal Burak Alper gibi deneyimli isimler de dizide önemli rollerde yer alıyor. Her biri kendi alanında başarılı olan bu oyuncular, “Sürgünler” dizisine derinlik katacak performanslar sergileyecek.