Yaşam

Tarım Kredi İndiriminde Son Fırsat! Peynirden Tereyağına Kaçırılmayacak İndirimler

Tarım Kredi Marketleri, 24 Ağustos'ta başlattığı büyük indirim kampanyasında sona yaklaşıyor. Bugün itibarıyla biten kampanyada, başta peynir, yoğurt, salça ve tereyağı gibi temel gıdalarda tüketicilere cazip fiyatlar sunuluyor. Mutfak alışverişlerinde uygun fiyat arayışında olan vatandaşlar için bu fırsatlar kaçırılmayacak türden.

Abone Ol

İndirim Fırsatları Bugün Sona Eriyor

Tarım Kredi Marketleri, Türkiye genelinde yaygın şubeleriyle çiftçilerin ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilere ulaştırmaya devam ediyor. Bugün sona erecek olan indirim kataloğu, ev bütçesine katkı sağlamak isteyenler için büyük avantajlar sunuyor. Özellikle peynir çeşitlerinde dikkat çeken fırsatlar, ev hanımları tarafından yoğun ilgi görüyor.

Öne Çıkan İndirimler

Kampanya kapsamında birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Peynirden tereyağına, zeytinyağından yoğurda kadar pek çok temel gıda ürününde dikkat çeken fırsatlar var.

TK beyaz peynir 600 g 154.90 TL, TK taze beyaz peynir 1000 g 135 TL, Tarsüt Bergama tulum peyniri 400 g 109.90 TL, TK kaymaksız yoğurt 3000 g 95 TL ve TK domates salçası 700 g 35.90 TL olmak üzere satışa sunuluyor.

Bugün sona erecek olan bu indirim kampanyasından yararlanarak, mutfak ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.