Eğitim

Üçgen Kravat Nasıl Bağlanır?

Üçgen Kravat Nasıl Bağlanır? Kolay Kravet Nasıl Bağlanır? Şeklinde çok sayıda özel açıklamaları içine almakta olan makalemiz tüm güncelliği ile yayında 👇

Abone Ol

Üçgen kravet nasıl bağlanır bunun en pratik yolu yordamı nedir bilmek isteyenler için çok  özel aşamaları ardı ardına sıraladık.

Öncelikle kravatınızın geniş ucu sağ  yakınıza gelecek şekilde yerleştirmeniz gerekir. Ardından kravatınızın geniş ucu dar ucundan daha kısa olacak şekilde uzun tutmalısınız.

BUNA DA BAKINIZ;

Kedi Ayak Kırığı Kendiliğinden İyileşir mi? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Geniş ucunu ise sağ eliniz ile tutarak dar ucun üzerinden sol tarafa geçiriniz. Ardından geniş ucu dar ucun arkasından gelecek şekilde dolaştılarak öteki tarafı almamız gerekli.

Üçgen Kravat Nasıl Bağlanır?

Kravatınız göğsünüze uygun gelecek şekilde yerleştiriniz. Ardından uzun olan kısmını kısa olan ucun üzerinden bir tur döndürmeniz gerekir. Daha sonra döndürme işlemini yaptığınız sırada uzun olmakta olan kısmı boyun bağının içinden geçiriniz. Daha sonra geniş olan uç sol tarafa geçerek bu noktada üçgen bir şekil oluşturmalısınız.

Kolay Kravat Nasıl Bağlanır?

Kravatınızın boynuna geçirilen kısmı genişletip daraltıldığı için bir kez bağlamayı yaptıktan sonra kolye şeklinde boynuzdan çıkarıp yeniden takabilirsiniz. Böylelikle her defasında kravat bağlamak zorunda kalmazsınız. Bu bağlama yöntemi hem basit hem de size kolaylık sağlayacak. Kolay kravat bağlama seçenekleri arasında birçok yöntemin yer aldığını da belirtmek isteriz.

Kravat Nasıl Bağlanır ?

“Kravat nasıl bağlanır?” sorusunu herkes genellikle merak eder. Sıklıkla tercih edilen yöntemler arasında kravat bağlama yöntemi şu şekilde yapılır:

●      İlk olarak kravatınızın geniş olan kısmı sağ tarafınıza gelecek şekilde ve dar ucundan uzun olacak şekilde yakaya yerleştirilmelidir.

●      Daha sonra geniş olan üç kısmı dar olan kısmın üzerinden dolaştırılarak alt tarafa alınmalıdır.

●      Ardından üste gelecek şekilde tekrar bir tur daha attırılmalıdır. 

●      Son olarak kravatınızın geniş ucu yaptığınız düğümün arkasından yukarıya gelecek şekilde ön tarafta oluşan ilmekten aşağı gelecek şekilde çekilmelidir. Oluşmakta olan düğümü hafif bir şekilde sıkarak kravatınızı kullanıma hazır edebilirsiniz. Bu sayede kravatınızı saniyeler içerisinde işinize veya gideceğiniz yere geç kalmadan probleminizi çözmüş olursunuz.

Daha çok; Yaşam Haberi