Yaşam

Airfryer Tarifleri! Almak için 3 Sebep!

Airfryer Tarifleri, Airfryerde neler yapılabilir? Airfryer neden alınmamalı? Airfryerde sulu yemek pişirilir mi? ve Airfryerın içine borcam konur mu? gibi bizlere gelen en sıcak sorulara en doğru yanıtlar... Hemen sen de keşfet 👇

Abone Ol

Airfryer Tarifleri

Airfryer tarifleri, son dönemlerde mutfaklarda en çok denenen tariflerdendir. Hem daha sağlıklı hem de daha hızlı yemek pişirmek için sizler de Airfryer kullanmayı tercih edebilirsiniz.

BUNA DA BAKIN;

İstiridye Mantarı Tarifi! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Airfryer, sıcak hava fritözü teknolojisi ile çalışmaktadır. Sadece taze sebzeleri veya et ürünlerini değil, dondurulmuş ürünleri de Airfryer sayesinde hızlı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Airfryer kullanmanın en önemli avantajı, normal yaparken kullandığınız yağ oranından daha az yağ kullanıyor olmanızdır. Airfryer tarifleri için örnekleri inceleyebilir ve sizler de sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Airfryer İle Neler Yapılabilir?

Airfryer ile neler yapılabilir ve en çok tercih edilen yemek çeşitleri merak edilmektedir. Hızlı ve sağlıklı yemek pişirmek özelliğine sahip olan Airfryer ile pek çok yemek tarifini hazırlayabilirsiniz. Izgara tadında hazırlayabileceğiniz balık, tavuk ve et yemeklerinin hemen hepsini Airfryer ile pişirebilirsiniz.

Patates veya sebze kızartması gibi yağlı yemekleri veya atıştırmalıkları da yine güvenli bir şekilde Airfryer ’de hazırlayabilirsiniz.

Mısır, kabak, patlıcan veya kabak gibi ızgarası olan tüm sebze çeşitlerini, hızlı bir şekilde ve istediğiniz lezzette pişirebilirsiniz. Dondurulmuş olan gıdaları çözdürmek için ekstra vakit kaybetmeden Airfryer ‘de pişirmeniz mümkündür.

Airfryerde Sulu Yemek Pişirilir mi?

Airfryerde sulu yemek pişirilir mi sorusunu kısaca açıklamak isteriz. Hemen tüm yemek tariflerini Airfryer ‘de pişirmeniz mümkündür.

Sadece kızartma veya ızgara yemeklerini değil, sulu yemekleri de Airfryerde pişirebilirsiniz. Airfryer sulu yemek için özel olarak üretilen kabını kullanmanız yeterli olacaktır.

  • Airfryer yağlı kağıt konur mu sorusu da pek çok kişi tarafından merak edilen konulardan biridir. Airfryer ile yemek pişirirken dilerseniz yağlı kağıt koyarak da istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz. Ancak Airfryer içerisine yağlı kağıt koyarken, kağıdı düzgün ve dikkatli bir şekilde yerleştirmeniz gerekmektedir.
  • Koyacağınız yağlı kağıdın, Airfryer’ in pişirmek için kullandığı hava akışını engellememesi gerekmektedir. Airfryer ‘de pilav yapılır mı diye merak ediyor olabilirsiniz. Pilav yapmanın pratik ve kolay bir yolu olarak Airfryer’i tercih edebilirsiniz.
  • Airfryer ile istediğiniz pilav yemeğini daha hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Sadece 30 dakika gibi bir sürede, daha az yağ oranı ile pilav pişirebilirsiniz.

Daha nice; benzer haberler burada!