Ekonomi

Akbank'ın Yeni Kampanyasıyla Kazanın!

Akbank, müşterilerine yönelik yeni ve cazip bir kampanya başlattı. 31 Ağustos'a kadar geçerli olan bu kampanya, müşterilere her ay 400 TL'ye kadar para iadesi sağlıyor.

Abone Ol

Starbucks severler için özel olarak hazırlanan bu kampanya, Akbank kartları ve banka kartlarıyla yapılan ödemelerde yüzde 100 indirim sunuyor.

Kampanya Detayları

Akbank'ın yeni kampanyası sayesinde, müşteriler ayda dört kez ücretsiz Starbucks kahvesi alabilecekler. Bu promosyon kapsamında, günde bir defa 100 TL'ye, ayda toplamda 400 TL'ye varan indirimden yararlanmak mümkün.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Yapılması Gerekenler

Akbank kampanyasından faydalanmak için müşterilerin, "1e1 Ayrıcalıklar Dünyası" programında Akbank Mobil'in "Kampanyalar" menüsünden "Starbucks'ta %100 İndirim" kampanyasına tıklamaları ve "Programa Katıl" butonuna basmaları gerekmektedir. Programa katılmayan müşteriler bu promosyondan yararlanamayacaktır.

Kampanya süresince Akbank kartları ve banka kartlarıyla yapılan Starbucks ödemelerinde yüzde 100 indirim uygulanacaktır. Alınan indirimler, kart ekstresine yansıyacak ve bu sayede müşteriler kampanyanın avantajlarından kolayca faydalanabilecektir. Bu kampanya, kişi bazlı hazırlanmış olup, diğer kampanyalarla birleştirilebilir.

İptal ve İade Durumları

Kampanya kapsamında yapılan iptal veya iade işlemlerinde, indirim tutarı iade edilecektir. İndirim tutarı tahsil edildiğinde, kart ekstresinde ilgili tutara ilişkin bir borç görünmektedir. Kampanya kapsamındaki dijital platformların üyelik koşulları ve fiyatlandırma politikaları, ilgili marka ve kurumların sorumluluğundadır. Bu platformların üyelik ve fiyatlandırma politikalarından veya kampanya sırasında meydana gelebilecek değişikliklerden Akbank T.A.Ş. sorumlu değildir.

Kampanya Koşulları ve Son Tarih

Akbank, promosyonu iptal etme ve promosyon hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Kampanya, 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erecektir. Müşteriler, bu tarihe kadar kampanyadan faydalanarak indirimlerin tadını çıkarabilirler.