Diziler

Bergüzar Korel Yeni Projesi İçin İmaj Yeniledi

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden Bergüzar Korel, yeni dizi projesi “Annem Ankara” için imajını tamamen yeniledi. Başarılı oyuncu, sarı saçlarına veda ederek kahverengi tonlarında dalgalı bir saç stiliyle hayranlarının karşısına çıktı. Bu radikal değişimi sosyal medya hesaplarından paylaşan Korel, takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Abone Ol

“Zuhal” Karakteri İçin Londra’dan Döndü

Son olarak “Vatanım Sensin” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Bergüzar Korel, “Annem Ankara” dizisinde üç çocuğuyla hayatta kalma mücadelesi veren “Zuhal” karakterine hayat verecek. Londra'da yaşayan Korel, bu proje için Türkiye'ye dönüş yaptı ve hemen yeni rolüne uyum sağladı. Korel’in dizide canlandıracağı Zuhal karakteri, Ankara’nın zorlu koşullarında ayakta kalmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatacak.

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Bergüzar Korel, imaj değişikliğini sosyal medyada “Oops!... I Did It Again” şarkısına gönderme yaparak paylaştı. Paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü ve beğeni yağmuruna tutuldu. Hayranları, Korel'in yeni görünümünü ve cesur kararını övgü dolu yorumlarla karşıladı. Korel, bu değişimle birlikte karakterinin ruhuna daha da yaklaştığını ifade etti.

“Annem Ankara” Dizisi Güçlü Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Başak Angigün’ün kaleme aldığı, Faruk Teber’in yönetmenliğini üstlendiği “Annem Ankara”, 1990’lı yılların Ankara’sında geçen gerçek bir hikayeyi konu alıyor. Üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir annenin hikayesini anlatan dizide, Korel’in yanı sıra Mehmet Günsür de başrolde yer alıyor. BKM imzalı projede, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler gibi usta isimler de yer alıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu, şimdiden büyük merak uyandırıyor.