Bursa İskender Nerede Yenir? Damak çatlatan lezzeti özel yoğurtlu ve tereyağı ile harmanlanmış sosuyla pek çok kişinin sevdiği lezzetlerden biridir.  Usta ellerde hazırlanmış en iyi şekilde pişirilmiş döner etinin özel sos ile birleştirildiği İskenderin en iyi durak noktaları aşağıda maddeler halinde yer alır.

BUNA DA BAKIN;

Vegan Beslenmek Sağlıklı mı? Uzmanlar Bunu Söylüyor! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

·      Cemil ve Cemal Çalışır usta kardeşlerin kurduğu Uludağ kebapçısı hem İstanbul'da hem de Bursa'da iki farklı şube ile işletilmektedir.

·      Kebapçı İskender efendi konağı hoş atmosferi ve rahat bir iç mekanı ile misafirlerini ağırlar.

·      Bursa kebapçısı Hüseyin Kural tarafınca işletilen menüsü ve mekanı ile özel bir yerdir.

·      Ahşap dekorasyonu ile tüm gözleri üzerine toplayan kebapçı İskender merkez misafirlerine en iyi şekilde ağırlayacak özel detaylara ve hizmetlere sahiptir.

Bursa'da İskender Nerede Yenir En Çok Oy Alanlar

Bursa'da İskender fiyatları mekana, kaliteye, müşteri yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bursa İskender lezzetiyle pek çok kişinin konuştuğu besinlerden biridir. Damakta eriyen tereyağı tadı et ile buluşarak ekstra lezzetli bir tat ortaya çıkartır.

Bursa ilinde iskenderi tam noktasında yemek için Kebapçı Hüseyin Usta  lokantasına gidilebilir. Hoş bir ambiyansa sahip olan lokanta lezzeti ile damak çatlatan tam kıvamında iskender sunar.

Fiyat konusunda oldukça uygun kebap isteniyor ise Osmangazi Bursa ilinde bulunan Mavi Dükkan lokantasız ziyaret edilebilir.  Mavi dükkan halk arasında verilmiş bir ad olup asıl dükkan adı Kebapçı İskender’dir. Dükkanın deniz mavisi renk tonu sebebiyle halk arasında böyle bir lakap takılmıştır.

Bursa’da Meşhur İskenderci

Yulaf Tarifleri Yulaf Tarifleri

Bursa'da ne yenir? Bursa ilinin olmazsa olmazı İskender kebap olup yavaş şekilde pişmiş et döneri pidesi tereyağı ve pul biberli sosu yoğurt ile harmanlayıp sunulur. 

Bursa ilinde meşhur olmuş Yüce Hünkar Meşhur Bursa kebapçısı lokantası 40 yılı deviren hizmeti ile hala pek çok misafiri ağırlamaya devam etmektedir.

Lezzeti ve temizliği ile ön plana çıkan Kebapçı İskender efendi konağı Bursa Osmangazi beldesinde yer alır. Uygun fiyatı, lezzeti, doyurucu ve besleyici olması yönünden İskender kebap pek çok lezzet ustasının  menüsündedir.

Daha fazla bilgi; İşkembe Nasıl Temizlenir? Aşama Aşama Tarif! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

 

 

Editör: Ayşe Topçu