Yaşam

Çinli Teknoloji Devi Huawei, Giyilebilir Ürünlerde Zirveyi Kaptı

Huawei, giyilebilir teknoloji dünyasında adından söz ettiriyor. Uluslararası Veri Şirketi'nin (IDC) raporuna göre, şirket bu alanda en çok tercih edilen marka olarak zirvede yer alıyor.

Abone Ol

Giyilebilir Teknolojide Yükseliş Sürüyor

Çok uluslu teknoloji devi Huawei, giyilebilir ürünler pazarındaki başarısını sürdürüyor. IDC tarafından yayımlanan 2024’ün ilk yarısına ait raporda, şirketin sevk edilen akıllı saat ve bileklik cihazlarında bir önceki yıla göre %55,1’lik bir artış yaşadığı belirtildi. Büyüme ile Huawei, giyilebilir cihaz pazarında iki çeyrek üst üste birinci sırada yer almayı başardı.

2024'ün ikinci çeyreği itibarıyla Huawei, toplam 8,9 milyon cihaz sevkiyatı yaparak %20,3 pazar payına ulaştı. Böylece, bu yılın ilk yarısında dünyadaki her beş giyilebilir cihazdan biri Huawei tarafından sevk edilmiş oldu.

Yeni Ürünler Yolda: 19 Eylül Etkinliği

Huawei, başarılarını kutlarken yenilikçi ürünlerini de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, 19 Eylül tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte, giyilebilir cihazlardan tabletlere kadar geniş bir yelpazede yeni ürünler tanıtacak. Özellikle, merakla beklenen HUAWEI WATCH GT serisi, sağlık ve fitness takibi konusunda geliştirilmiş veriler sunan yeni HUAWEI TruSense Sistemi ile entegre edilerek kullanıcılarla buluşacak.

Huawei'nin sağlık teknolojilerindeki bu yenilik, giyilebilir cihaz pazarında çıtayı bir üst seviyeye taşıyarak, markanın konumunu daha da güçlendirecek.