Sağlık

İsveç Diyeti! 13 Günde Fit Garantili!

İsveç Diyeti, İsveç diyeti ile 1 haftada kaç kilo verilir? İsveç diyetinde neler yenir? İsveç diyetinde kaç litre su içilmeli? ve Ölüm diyeti kaç kilo verdirir? gibi bizlere sıklıkla yöneltilen başlıca konulara cevaplar veriyoruz.👇

Abone Ol

İsveç Diyeti

İsveç diyeti, son dönemlerin en popüler diyet türlerinden biridir. 13 gün diyeti olarak da bilinen İsveç diyeti, düşük karbonhidratlı diyetler grubu içerisinde yer alır. İsveç diyetinde kesinlikle tüketilmemesi gereken besinler vardır.

Her ne kadar doğal olsa bile bal, pekmez veya reçel kesinlikle tüketilmemelidir. Ayrıca şeker oranı yüksek olan sosların, meyvelerin ve tahılların da tüketilmemesi gerekmektedir.

İsveç Diyeti İle 1 Haftada Kaç Kilo Verilir?

İsveç diyeti ile bir haftada kaç kilo verebilirim diye merak ediyor olabilirsiniz. İsveç diyetinin en önemli özelliği, daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verebiliyor olmanızdır. İsveç diyetini düzenli ve eksiksiz bir şekilde, bir hafta boyunca uygulayabilirsiniz.

Metabolizmanıza bağlı olarak değişse de İsveç diyeti ile 1 haftada en az 7 kilo verebilirsiniz. Kişiden kişiye göre değişmekle birlikte, 7 ile 20 kilo arasından kilo verilebildiği bilinmektedir. Ancak bu kiloyu vermek için İsveç diyetini aralıksız olarak 7 ile 13 gün süre boyunca yapmanız gerekmektedir.

İsveç Diyetinde Neler Yenir?

İsveç diyetinde tüketebileceğiniz pek çok besin bulunmaktadır. Öncelik her zaman, yağsız dana eti ve yumurtadır. Ayrıca kümes hayvanlarının etleri de öğünlerde düzenli olarak yer almalıdır. Kahve, balık, ıspanak ve marul gibi besinler ise; İsveç diyetinde serbest olarak tüketilebilen gıdalardır.

İsveç Diyetinde Kaç Litre Su İçilmeli?

İsveç diyetinin bu denli hızlı kilo verdirmesinin en önemli nedeni, en az 2 litre su tüketilmesi gerektiğidir. Diyete başlandığında en az iki hafta boyunca, sadece yağ oranı düşük ve karbonhidratlı besinlerin tüketilmesine ağırlık verilmelidir.

Protein açısından zengin değerlere sahip olan besinlere de İsveç diyeti listesinde yer verebilirsiniz. Kişinin İsveç diyeti yaptığı süre boyunca, günlük en az 2 litre ve daha fazlası su tüketmesi gerekmektedir.

İsveç Diyetinde Çay Ve Kahve Serbest mi?

İsveç diyetinde kahve ve çay serbest mi diye merak edilmektedir. İsveç diyetinde sadece üç öğün beslenmeniz gerekmektedir. Ara öğünler olmadığı için daha hızlı ve dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Sabah kahvaltısında çay veya kahve içilmesi uygundur.

Dana nice benzer; SAĞLIK HABERLERİ BURADA!