Diziler

Kızıl Goncalar'da Büyük Gelişme: Beklenen Haber Geldi

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizisi Kızıl Goncalar, sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakmıştı. İkinci sezon için büyük bir heyecanla beklenen dizi hakkında ortaya çıkan tüm gelişmeler haberimizde.

Abone Ol

Her pazartesi 9-10 reyting bandında kalarak en çok izlenen dizi olmayı başaran Kızıl Goncalar, yeni sezona çok iddialı bir hikâyeyle başlıyor. Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu gibi usta isimleri barındıran dizi, Eylül ayında sete çıkmaya hazırlanıyor.

Hikâyede Zaman Atlaması

Kulis bilgilerine göre, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı ve Ömür Atay’ın yönettiği dizinin 30 Eylül’de yayınlanacak ilk bölümünde hikâyede zaman atlaması yaşanacak. Sezon finalinde yarım kalan olaylar, bu zaman atlaması ile yeni bir boyut kazanacak.

Ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in bomba gibi giriş yaptığı dizide, iki oyuncu ayrılacak ve ekibe yeni bir kadın oyuncu dahil olacak. Meryem karakterinin hapishanede tanışacağı yeni arkadaşının adı ve rolünü kimin canlandıracağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Tamam

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonunda, izleyicilerin merakla beklediği birçok soru yanıt bulacak. Yapım ekibi, Eylül ayında başlayacak çekimlerde en az iki bölüm stok yapmayı planlıyor. Bu sayede, izleyicilere kesintisiz bir dizi keyfi sunulacak.

Kızıl Goncalar'ın ikinci sezonunda yaşanacak büyük gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın!