Narin Esmersoy Cinsiyet Son Gelişme olarak  cinsiyet değiştirme iddiasıyla gündemde bulunan ünlü televizyon sunucusunun haberleri hala sosyal medya gündemini sarsmaktadır.

BUNA DA BAKINIZ; 

Chrome Nasıl Güncellenir Aşama Aşama Anlatım - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

2024'te Emeklilikte % 35 Daha Yüksek Maaş Alma Dilekçesi! 2024'te Emeklilikte % 35 Daha Yüksek Maaş Alma Dilekçesi!

Haber ortaya atıldı andan itibaren büyük yankı uyandırmıştır. Narin Esmersoy gerek özel hayatında yaşamış olduğu zorluklar gerekse kamuoyunun dikkatini çeken isim olmasıyla beraber pek çok konuda kendisi ile ilgili asılsız haber ortaya atılmıştır.

Narin kimdir? Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde cinsiyet değiştirdiği haberleri ile gündeme gelen Esmersoy bu iddiaların kaynağının asılsız olduğunu ve cinsiyet değiştirmediğini açık bir dil ile ifade etmiştir.

Asılsız çıkan bu haberlere karşı üzgün ve hayal kırıklığı yaşadığın dile getiren narin Esmersoy hayatı boyunca pek çok zorluğa göğüs gelmiştir.

Küçük yaştan itibaren aile içi taciz ve maruz kalması ve 14 yaşında evden ayrılması ile pek çok maddi sıkıntı yaşayan Esmersoy beden işçiliği yaparak temel ihtiyaçlarını karşılamıştır.

Bir yandan çalışıp bir yandan konservatuvar eğitimi alan Esmersoy +18 filmlerde rol aldığı görülmektedir.

Narin Twitter Instagram ve diğer sosyal medya mecralarında yara alıp hayranları ve takipçileriyle doğrudan iletişim halindedir. Hayatımda yaşamış olduğun işler ve çıkışlar olsa da hala kamuoyu tarafından dikkat çekici isim olarak yer almaktadır.

Narin Esmersoy bilgi yarışması, katarsist adlı program ve pek çok televizyon programlarında  yer almıştır.

Narin Esmersoy 2012 yılında dünya evine girdiği Murat aslan ile 2016 yılında boşanmıştır. Çocukluk döneminden yetişkinlik dönemine kadar pek çok zorluğa rağmen yaşamına devam ettiren Esmersoy takipçileriyle iç içe yaşamaya devam etmektedir.

Daha fazla bilgi;Vegan Beslenmek Sağlıklı mı? Uzmanlar Bunu Söylüyor! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu