Diziler

Netflix’in Yeni Projesinde Onur Tuna Başrolü Üstlenecek

Onur Tuna, Netflix’in yeni projelerinden biri olan “Geleceğe Mektuplar” dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizi, PTT’nin 2002 yılında başlattığı mektup kampanyasından ilham alarak izleyicileri geçmişin nostaljisiyle buluşturacak.

Abone Ol

O3 Medya’nın Netflix için hazırladığı “Geleceğe Mektuplar” dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. Ünlü oyuncu Onur Tuna, dizinin başrolünde yer alacak. Tuna, geçmişteki başarılı performanslarıyla tanınan ve “Yasak Elma”, “Mucize Doktor”, “Mahkum” gibi dizilerle adından söz ettiren bir isim olarak, bu projede “Mert” karakterini canlandıracak.

Dizinin Teması ve Yönetmenlik Koltuğu

Dizi, PTT’nin 2002 yılında başlattığı ve yıllar sonra adresine teslim edilen mektuplarla ilgili kampanyadan ilham alıyor. “En son ne zaman bir mektup yazdınız?” sloganını taşıyan “Geleceğe Mektuplar”, mektup yazma alışkanlığını ve geçmişe dair anıları konu alacak. Projeyi, deneyimli yönetmen Cenk Ertürk yönetirken, senaryosunu ünlü yazar Rana Denizer kaleme alıyor.

8 Bölümden Oluşacak

Dizi toplamda 8 bölüm olarak planlandı. Her bölümde, geçmişin hatıralarını günümüze taşıyan, duygusal ve düşündürücü anekdotlar izleyicilerle buluşacak. Onur Tuna’nın dizideki performansı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Tuna’nın yetenekleri ve projeye kattığı enerji, dizinin başarısında önemli bir rol oynayacak.