Sağlık

Su Diyeti! 3 günde kaç kilo verilir?

Su Diyeti, Su diyeti nasıl yapılır? 7 günlük su diyeti kaç kilo verdirir? Su diyetinde neler yasak? ve 3 günde kaç kilo verilir? şeklinde çok özel sorulara en doğru yanıtları veren içeriğimiz yayında 👇

Abone Ol

Su diyeti, hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlerin tercih ettiği bir diyet türüdür. Su diyeti adından da anlaşılacağı üzere, sıvı tüketimi ile tamamlanan bir diyettir.

Günlük bol miktarda su içilmesi gerekmektedir. Ayrıca sıvı besinler de yine diyet listesinde yer alır. Detoks etkisi oluşturan su diyeti, kişinin daha hızlı bir şekilde kalori yakmasını sağlar. Su diyeti nedir ve nasıl yapılır sorularının yanıtlarını birlikte inceleyelim.

Gerçek Su Diyeti Nasıl Yapılır?

Gerçek su diyeti nasıl yapılmalı ve nelere dikkat edilmesi gerektiği merak edilmektedir. Gerçek su diyeti yaparken, günlük olarak tüketilmesi gereken su miktarına dikkat edilmelidir. Kişinin su diyeti yaptığı süre boyunca, günlük en az 2 litre veya daha fazla su içmesi gerekmektedir.

İçilen su ve tüketilen sıvı, kişinin gün içerisinde daha uzun süre tok kalmasını sağlayacaktır. Ayrıca düzenli su içilmesi, kişinin kan basıncının de normal seviyede tutulmasını sağlar.

Su diyetinin sonuçlarını daha kısa sürede almak için kişinin su dışında farklı sıvıları da bolca tüketmesi gerekmektedir. Meyve suları gibi doğal içecekler, kefir ve ayran da yine kişinin gün içerisinde, su dışında tüketmesi gereken sıvılardandır.

7 Günlük Su Diyeti Kaç Kilo Verdirir?

7 günlük su diyeti kaç kilo verdirir ve ortalama kilo kaybını birlikte inceleyelim.3 günlük su diyeti sonrasında, yaklaşık olarak 2 ile 5 kilo arasında kilo verebilirsiniz. Su diyeti sadece sıvı besinlerden oluştuğu için 7 gün içerisinde daha fazla kilo verebilirsiniz.

7 günlük su diyetinde yaklaşık olarak, 8 ile 10 kilo verilebileceği tahmin edilmektedir. 7 günlük su diyeti sonrası kilo kaybı, kişinin metabolizmasına göre de farklılık gösterebilmektedir.

Su Diyetinde Ne Yenir Ne İçilir?

Su diyetinde ne yenir ne içilir ve nasıl kilo verilir soruları sıkça merak edilmektedir. Su diyeti sadece 7 günlük uygulanan bir diyettir. Bununla birlikte günlük en az 2 litre su içilmesi gerekmektedir. Su diyetinde suyun dışında, sebze çorbası çeşitleri, bitki çayları, meyve suyu çeşitleri, sulu meyveler ve detoks suları tüketilmelidir.

Dana nice; SAĞLIK HABERLERİ BURADA!