Kumandanın home tuşuna basarak ayarlara gitmeniz gerekmekte. Ardından ağ seçeneğini seçerek ağ ayarla ardından kablo bağlantısını tercih etmeniz gerekmekte.

BUNA DA BAKINIZ;

Kan Kanserinin İlk Belirtisi Nedir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Kablolu internet için ise Lan ismi verilmekte olan soketi televizyonun arka kısmında kullanmanız gerekir. Ardından bir Ethernet kablosu bağlantısı ile televizyonunuz internete bağlanır.

Televizyona Kablosuz İnternet Nasıl Bağlanır?

Kablosuz ağ bağlantısına bağlanma özelliği olan televizyonlarda internet kullanımı son derece basittir. Bu nedenle televizyonun ayarlar seçeneğinden kablosuz ağ sekmesini tıklayarak mevcut alanda kullanılmakta olan internet ağına bağlanmanız kısa sürede gerçekleşir. Ardından ağ şifresini de girmeyi unutmayın.

İnternet Özelliği Olmayan Televizyon İnternete Nasıl Bağlanır?

Mobilde 2024'ün En İyi Ücretsiz Oyunları Listesi! Mobilde 2024'ün En İyi Ücretsiz Oyunları Listesi!

Bağlanma özelliği bulunmayan televizyonlarda ise kablosuz bir USB adaptör ile kablosuz ağa bağlanabilirsiniz. HDMI giriş kısmından adaptör çalıştırabilirsiniz. Televizyonu smart TV'ye dönüştürmekte olan cihazları da tercih edebilirsiniz. TV box veya Apple TV televizyonu smart tv alanına dönüştüren cihazlar arasında yer alır.

Cep Telefonundan Televizyona İnternet Nasıl Bağlanır?

  • Elinizde bulunan cihazınızı veya Chromecast'inizi ya da televizyonunuzu aynı kablosuz ağa bağlamanız gerekir. Tabletiniz ya da telefonunuzda, Google TV uygulamasını açınız.
  • Ardından alt köşede yer alan düğmeye dokunun. Hangi tür filmi veya TV'yi izlemek istediğinize karar verdikten sonra izle seçeneğine dokunmanız yeterli.
  • Gerekli işlemleri doğru bir şekilde yaptığınızda cep telefonunuzdan televizyona internet bağlamanız kolay bir şekilde olur.

Televizyonu YouTube'a Nasıl Bağlarız?

Cihazınızı TV kodu ile bağlamak için; akıllı aktarım veya tv'nizde YouTube uygulamasını açarak ayarlara gitmeniz gerekir. Karşınıza TV kodu ile bağlan seçeneği gelir.

Tv seçeneğini tıklayarak tv'nizde, mavi bir TV kodu  karşınıza çıkar. Ardından tablet veya telefonunuzda YouTube uygulamasını açarak yayınla simgesine dokunmanız gerekir. Son olagibi farklı bilgi; rak TV koduyla bağlan tuşuna dokunarak televizyonunuzu YouTube'a bağlayabilirsiniz.

Televizyona İnternet Nasıl Bağlanır? gibi farklı bilgi; Kaburga Kırığı Ne Kadar Sürede İyileşir? Ne Zaman Kaynar? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu