Ekonomi

Yapı Kredi’den Müşterilerine 3 Bin TL’ye Kadar İade Fırsatı

Yapı Kredi, eylül ayında başlattığı yeni kampanya ile müşterilerine 3 bin TL’ye kadar para iadesi sunuyor. Kampanya kapsamında belirli koşulları sağlayan müşteriler, Worldpuan kazanarak alışverişlerinde avantaj elde edecekler. Kampanya, Yapı Kredi Mobil, MediaMarkt ve Fenerium mağazalarında geçerli olacak. İşte, detaylar ve kampanya süreci…

Abone Ol

3 Bin TL’ye Kadar Para İadesi

Yapı Kredi’nin eylül ayında başlattığı bu özel kampanya ile bireysel emeklilik ödemeleri ve çeşitli alışverişlerde toplamda 3 bin TL’ye kadar Worldpuan kazanma imkanı sunuluyor. 16 Eylül 2024’e kadar Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan bireysel emeklilik ödemelerinde ve MediaMarkt alışverişlerinde puan kazanma fırsatı yakalayan müşteriler, aynı zamanda Fenerium mağazalarında da özel indirimlerden yararlanabilecek.

Yapı Kredi Mobil üzerinden, aylık minimum bin lira katkı paylı 18 Yaş Altı Bireysel Emeklilik (BES) yaptıran müşteriler, kredi kartı ile ödemelerini düzenli olarak gerçekleştirirlerse, bin lira Worldpuan kazanma fırsatı elde edecek. Ayrıca, MediaMarkt harcamalarında da bin lira Worldpuan kazanma ve peşin fiyatına 6 taksit avantajı müşterilere sunulacak.

Fenerium Mağazalarında Ekstra İndirim

Fenerbahçe Worldcard sahiplerine özel Fenerium mağazalarında geçerli yüzde 10 indirime ek olarak, bir kerede 500 lira harcama yapılması durumunda ek yüzde 10 indirim ve toplamda bin liraya kadar indirim fırsatı da kampanyanın bir parçası.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Yapı Kredi müşterilerinin, bireysel emeklilik ve MediaMarkt alışverişleri için 16 Eylül’e kadar, Fenerium mağazalarındaki indirimlerden yararlanmak için ise 30 Eylül’e kadar işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.