İki Buçuk Yılın Emeği: Güzel Aşklar Diyarı

"Güzel Aşklar Diyarı," hazırlık aşamasında iki buçuk yıl süren kapsamlı bir çalışmanın ürünü. Dizinin ilk basın tanıtımı Boyut Film'de yapıldı. Mahsun Kırmızıgül, bu süreçte Meltem Cumbul'un New York'taki evini kapattığını ve Halil Ergün'ün projeyi kabul etmesinin uzun zaman aldığını belirtti. Kırmızıgül, çekimlerin bu ay Kapadokya’da başlayacağını, ardından Karadeniz ve Diyarbakır’da devam edeceğini açıkladı. Projenin ilk okuma provası, Mahsun Kırmızıgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Meltem Cumbul'dan Duygusal Bir Geri Dönüş

Güzel Aşklar Diyarı ile 10 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönen Meltem Cumbul, projeyi “bir doğum gibi” hissettiğini söyledi. Kapadokya'nın kendi çocukluk anılarıyla bağlantılı olduğunu belirten Cumbul, dizinin hikayesinin kendisini heyecanlandırdığını ve karakterlerle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabildiğini ifade etti.

Yabani Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? İkinci Fragman Yayında! Yabani Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? İkinci Fragman Yayında!

Usta sanatçı Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül’ün projeye olan tutkusunun kendisini etkilediğini söyledi. Kapadokya'nın kendisi için özel bir yer olduğunu vurgulayan Ergün, bu bölgenin Anadolu kültürü için önemine dikkat çekti.

Çekim Mekanları ve Kadro Detayları

"Güzel Aşklar Diyarı," Kapadokya'nın eşsiz doğasında, Karadeniz Bölgesi'nde ve Diyarbakır'da çekilecek. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul gibi isimleri içeriyor. Mahsun Kırmızıgül, dizinin müzikleriyle de projeye katkıda bulunacak.

Kanal D’nin yeni sezonunda büyük bir merakla beklenen "Güzel Aşklar Diyarı," yakında ekranlarda olacak. İzleyiciler, bu etkileyici projeyi kaçırmamak için gözlerini ekrandan ayırmayacak.

Editör: Şule A.