Aldatmak Dizisi Oyuncuları ve Hikayesi

ATV TV kanalında yayınlanan Aldatmak dizisi, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 22 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, Yıldız Tunç’un senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Dizi, ailesine düşkün ancak katı ve kuralcı bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide’nin, hayatının altüst olmasını ve ailesiyle yaşadığı çatışmaları konu almaktadır.

Aldatmak Dizisi Dizisinin Hikayesi

Dizi, Güzide Özgüder Yenersoy’un hikayesini anlatmaktadır. Güzide, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir.

Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık’la evli olan, ailesine seve seve büyük fedakarlıklarda bulunduğu için ailesinin de hakimi olmayı kendisine hak gören Güzide’nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır.

Tüm bu katılığının arkasında ailesine ve çocuklarına karşı çok büyük bir sevgi beslemektedir. Ancak ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, bir tesadüf sonucu ansızın yerle bir olacaktır.

Güzide, bir gün, kocası Tarık’ın kendisini yıllardır aldattığını öğrenir. Bu durum, Güzide’nin tüm dünyasını sarsar. Güzide hem kocasına hem de kendisine yalan söyleyen çocuklarına karşı büyük bir öfke ve hayal kırıklığı duyar. Güzide, ailesini korumak için verdiği mücadeleyi, ailesine karşı vermek zorunda kalır.

Gönül Dağı'nda Yeni Sezon İçin Heyecanlandıran Yenilikler Gönül Dağı'nda Yeni Sezon İçin Heyecanlandıran Yenilikler

Güzide hem mesleğinde hem de özel hayatında büyük zorluklarla karşı karşıya kalır. Ailesinin dağılmasını önlemek için ne yapacak? Kocasının aldattığı kadınla yüzleşecek mi? Çocuklarının seçimlerine saygı duyacak mı? Güzide, hayatında yeni bir sayfa açabilecek mi?

Dizi, Güzide’nin hayatının yanı sıra, onunla birlikte yürüyen ailesinin, dostlarının ve düşmanlarının da hikayelerine yer vermektedir. Dizi, dram, aşk, ihanet, adalet, yalan, gerçek, güç, zayıflık, pişmanlık gibi temaları işlemektedir.

Aldatmak Dizisi Karakterleri

Dizi, zengin bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı dizide, birçok ünlü ve yetenekli oyuncu da rol almaktadır. Dizinin ana karakterleri şunlardır:

Güzide Özgüder Yenersoy (Vahide Perçin): Aile mahkemesi hakimi. Tarık’ın eşi. Oylum ve Ozan’ın annesi. Katı ve kuralcı bir kadın. Ailesine karşı büyük bir sevgi besler. Kocasının kendisini aldattığını öğrendiğinde, hayatı altüst olur. Ailesini korumak için mücadele eder. Mesleğinde ve özel hayatında zorluklarla karşılaşır. Kocasının aldattığı kadınla yüzleşmek ister. Çocuklarının seçimlerine saygı duymakta zorlanır. Hayatında yeni bir sayfa açmak için çabalar.

Tarık Yenersoy (Mustafa Uğurlu): Güzide’nin eşi. Oylum ve Ozan’ın babası. Başarılı bir iş adamı. Güzide’yi yıllardır aldatan bir koca. Ailesini sevdiğini söyler. Aldatmasının nedenini açıklamakta zorlanır. Güzide’ye karşı pişmanlık duyar. Ailesini kaybetmemek için uğraşır. İş ortağı Oltan’ın desteğini alır. Güzide’nin aldattığı kadınla ilişkisini bitirmek ister.

Ali Sezai Okuyan (Ercan Kesal): Güzide’nin meslektaşı. Güzide’ye aşık olan bir hakim. Güzide’nin en büyük destekçisi. Güzide’nin kocasının aldattığını öğrenir. Güzide’yi teselli etmeye çalışır. Güzide’ye yakınlaşmak ister. Güzide’nin ailesine karşı saygılı davranır. Kızı İpek’in Ozan’la ilişkisini onaylar. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Oylum Yenersoy (Feyza Sevil Güngör): Güzide ve Tarık’ın kızı. Ozan’ın ablası. Ümit’in sevgilisi. Babasının aldattığını bilen bir kız. Annesine karşı suçluluk duyar. Babasına karşı kızgındır. Ailesinin dağılmasını istemez. Ümit’ten hamile kaldığını öğrenir. Ümit’in Güzide’nin kardeşi olduğunu bilmez. Ailesine hamileliğini söylemekten korkar. Ümit’ten ayrılmak ister.

Ozan Yenersoy (Yusuf Çim): Güzide ve Tarık’ın oğlu. Oylum’un kardeşi. İpek’in sevgilisi. Babasının aldattığını bilen bir oğul. Annesine karşı suçluluk duyar. Babasına karşı kızgındır. Ailesinin dağılmasını istemez. İpek’e aşıktır. İpek’in babasının Güzide’ye aşık olduğunu bilmez. İpek’in babasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar. Ailesine İpek’le evlenmek istediğini söyler.

İpek Okuyan (İlayda Çevik): Ali Sezai’nin kızı. Ozan’ın sevgilisi. Güzide’nin kocasının aldattığı kadın. Ozan’a aşıktır. Babasının Güzide’ye aşık olduğunu bilir. Babasının Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır sakladığını bilmez. Güzide’ye karşı saygılı davranır. Ozan’la evlenmek ister.

Ümit Özgüder (Cem Sürgit): Güzide’nin kardeşi. Oylum’un sevgilisi. Güzide’nin ailesine karşı düşmanlık besleyen bir adam. Güzide’nin babasının ölümüne sebep olduğunu düşünür. Güzide’nin ailesini dağıtmak için planlar yapar. Oylum’dan hamile kaldığını öğrenir. Oylum’un Güzide’nin kızı olduğunu bilmez. Oylum’u kullanmak ister.

Mualla Dicleli (Nursel Köse): Güzide’nin yakın arkadaşı. Behram’ın eşi. Güzide’nin sırlarını öğrenen bir kadın. Güzide’ye destek olmaya çalışır. Behram’ın Güzide’nin ailesine zarar vermesini engellemek ister. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Behram Dicleli (Aras Aydın): Mualla’nın eşi. Güzide’nin düşmanı. Güzide’nin ailesini dağıtmak isteyen bir adam. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla iş birliği yapar. Güzide’nin ailesine karşı komplolar kurar. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Elmas Heves (Defne Samyeli): Güzide’nin arkadaşı. Oltan’ın eşi. Tolga’nın annesi. Güzide’ye destek olan bir kadın. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla arkadaşlık kurar. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Oltan Kaşifoğlu (Cem Bender): Elmas’ın eşi. Tolga’nın babası. Tarık’ın iş ortağı. Güzide’nin ailesine yardım eden bir adam. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla iş yapar. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Tolga Kaşifoğlu (Caner Şahin): Elmas ve Oltan’ın oğlu. Güzide’nin ailesinin dostu. Oylum ve Ozan’ın arkadaşı. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgilenir. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Zeynep (Canan Ürekil): Güzide’nin arkadaşı. Güzide’nin ailesine destek olan bir kadın. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla tanışır. Güzide’nin kocasının aldattığı kadınla ilgili bir sır saklar.

Dizi, bu karakterlerin yanı sıra, birçok yardımcı ve konuk karaktere de yer vermektedir. Dizi, her bölümde yeni maceralar, sürprizler, gizemler, aksiyonlar ve duygular sunmaktadır. Dizi, aile, evlilik, aldatma, yargılama, affetme gibi konuları ele almaktadır.

Dizi, ATV TV kanalında her Perşembe akşamı saat 20:00’de yayınlanmaktadır. Dizinin bölümlerini, fragmanlarını, özetlerini, fotoğraflarını ve haberlerini Atv Resmi Web Sitesinden takip edebilirsiniz. Ayrıca, dizinin sosyal medya hesaplarını da takip ederek, dizinin kamera arkası, röportajlar, anketler ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Editör: Diriliş Haber