Ziraat Bankası Kampanya Şartları 

Kampanya Süresi: Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterileri bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Katılım Yöntemi: Kampanyaya katılmak isteyen emekliler, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya G1000 yazıp 4757'ye SMS göndererek başvuruda bulunabilirler.

Papara Nedir? Papara Güvenilir mi? Yasal mı? Papara Nedir? Papara Güvenilir mi? Yasal mı?

Bankkart Lira Kazanma Yöntemleri

Alışveriş Şartları:

  • Kampanyaya dahil olabilmek için Bankkart’ın kredi veya banka kartı özelliği ile Ziraat Bankası anlaşmalı üye işyerlerinde tek seferde yapılan her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL kazanılacak. Toplamda ise 1.000 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor.
  • Kuyum sektörü ve bazı özel durumlarda yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmemektedir.

Kısıtlamalar:

  • Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden yalnızca ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir.
  • Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartları ile yapılan işlemler kampanya kapsamına girmemektedir.
  • Para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil edilmemektedir.

Bankkart Lira Kullanımı ve İade Politikası

Kullanım:

  • Ziraat Bankası kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin kazandığı Bankkart Liralar kartlarına anında yüklenecektir.
  • Kazanılan Bankkart Liralar, kampanya süresinde maaşını farklı bir kuruma taşıyan müşterilerden geri alınacaktır. İade edilen işlemler için kazanç geri alınacaktır.

Değişiklik ve İptal Hakları: Ziraat Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Başvuru ve Detaylı Bilgi: Kampanya hakkında daha fazla bilgi ve başvuru için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Şule A.