Yapay zeka coinleri olarak günümüzün en çok merak edilenler listesinde önemli isimler bulunuyor. Teknolojiye bağlı para kazanma araçları yakından takip edilirken yapay zeka coinlerinin hangilerinin olduğu tespit edilerek bu yönde kullanıcılar alım yapmaya yönelmektedir.

Sizle riçin güncel olarak listelenen Coinler listesini alta olduğu gibi sıralamak isteriz.

Yapay Zeka Coinleri Listesi

Yapay zeka coinleri listesinde birbirinden farklı seçenekler yatırımcılar için sıralanırken; bu seçeneklerden hangisinin ne denli bir harekete maruz kalacağını ise ilerleyen dönemlerde hep birlikte gözlemlemek durumunda kalacağız.

Yapay zeka coinleri 2023 yılında kişil.er tarafından yakından takip edlerek gerekli alım ve satım işlemleri yapıldı. Doğru anda giriş ve çıkış işlemleri sağlanarak cebini dolduranlarda oldu diyebilriiz

Bu listeye de bakın

Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar Listesi! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Borsa Nasıl Oynanır? Borsa Yatırımına Başlayanlar İçin Rehber Borsa Nasıl Oynanır? Borsa Yatırımına Başlayanlar İçin Rehber

Yapay Zeka Coinleri Hangileri?

Yapay zeka coinleri 2024 yılında da oldukça uzun bir listeden ileri geliyor. Dijital para üzerinden kazanç sağlamak isteyenlerin favorisi yine coinler oluyor.

 Bu yüzden Yapay zeka (AI) ile ilgili kripto paraların hangileri olduğunu bilmek ve bu yönde bir yatrım yapmak isteyenler için liste şu şekildedir;

SingularityNET (AGIX)

Fetch.ai (FET)

The Graph (GRT)

Ocean Protocol (OCEAN)

Numerai (NMR)

iExec RLC (RLC)

Cortex (CTXC)

DeepBrain Chain (DBC)

Render Token (RNDR)

Yukarıda verilen listenin yanı sıra; En iyi 5 Yapay zeka Coinleri 2024 hangileridir diye baktığımızda ise Singularity Net, LimeWire, Bit Tensor, AIT Protocol ve The Graph coinleridir diyebilmekteyiz.

Elon Musk hangi yapay zeka Coin?

Elon Musk gibi popüler dünya insanlarının da içinde bulunduğu coin dünyasında yapay zeka duyurusu iki coin'de oldukça büyük bir yükseliş ortaya çıkardı.

Elon Musk tarafındna yapılan açıklama ile şirketi xAI ve Grok isimli iki popüler coinin açık kaynak olarak sunulacağını belirtmesinin ardından sert bir yükseliş moduna girdiler.

XAI yapay zeka Coini mi? Bilmek isteyenler için aslında konu ile ilgili olmadığını söyleyebiliriz.

XAI Corp hakkında bilgi vermek gerekirse; Elon Musk'ın farklı kavramlarını içine almakta olan bir ERC20 tokenidir diyebiliriz.

Daha fazla bilgi; Xbox 360 Kol Fiyatları, Özellikleri ve Daha Fazlası - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu