Aşk Acısı Sözleri kişinin yaşamış olduğu yoğun sevgi sonucunda ayrılık ya da mevcut bir üzüntünün dışa vurmuş halidir. Aşk acısı çeken kişinin psikolojisini ve duygularını direkt olarak açıklayabilmesi için derinden etkileyen sözcükler kullanılır.

Aşk hayatı mutlu bitmeyen ya da duygularını birleştirdiği kişi tarafından terk edilen kişilerin yoğun şekilde yaşadığı acı ve mutsuzluk aşk acısı sözleri ile ifade edilir.

Hiç kimse yaşamış olduğu yoğun duyguların bitmesine ve olumsuz şekilde kendisini etkilemesini istemez. Fakat yaşanan duygular ve ikili arasında olan problemler bazen bir kaosa dönüşebilir. Bu kaos sonucunda ayrılık uzun süreli bir yalnızlık söz konusu olabilir.

BUNA DA BAKINIZ; 

Hacamattan Sonra Hayvansal Gıda Yenirse Ne Olur? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Facebook Profil Kilitleme Nasıl Yapılır? Profil Neden Kısıtlanır? Facebook Profil Kilitleme Nasıl Yapılır? Profil Neden Kısıtlanır?

Ağlatan aşk acısı sözleri bazen bir deftere bazen ise mektup halini getirilerek kişi ayrıldığı kişiye iletebilir. Böylece yaşamış olduğu hüznün daha farkına varılması söz konusu olur.

Psikolojide çivi çiviyi söker mantığı ile bazı kişiler yaşamış olduğu problemleri daha hızlı atlatmak için aşk acısını sonuna kadar yaşar.

Aşağıda sevgiliye ithafen söylenebilecek aşk acısı sözleri yer alır.

·      Nefesim dediğim adam gün geldi ve nefesimi kesti.

·      Bana gülmeyi o öğretmişti.  Yokluğunda hayaletine sarıldım. Her tebessüm ettiğimde gelir aklıma masum gülüşü...

·      Aşkımıza dair her şeyi geleceğime yazmıştım. Seninle birlikte güzel günlere veda ettim.

·      Kanatlarımı kırdın evet ama yüreğim kadar acımaz merak etme. Bilerek ettiğin uçurumdan kanat çırparak çıkıyorum gökyüzüne. Evet bir kanadım kırık ama uçuyorum yine de.

·      Söylesene sevgilim son kez sarıldığını bile bile nasıl bıraktın beni.

·       Kelimelerin içini acıtmıyor alevin ise yakmıyor artık beni bu hale sen getirdin. Aşkımızın bitmesinden değil ben şimdi kendimden korkuyorum.

·      Aşkımıza dair bunca gayretimizin sonu böyle ayrı mı olmak. Beni sevmemenden yana hiçbir korkum yok. Benim tek korkum unutulmak...

·      Hatırlıyor musun seni 5 dakika görmek için koca dağlar fethettim. Hiçbir şeyden değil belki ama bari bundan utan.

Duygusal Acı Sözler

Ağlatan aşk acısı sözleri uzun süreli bir yalnızlık yaşandığında çok daha anlamlı gelir. Bilimsel olarak ayrılık acısı fiziksel acıya eşdeğerdir. Tıpkı bir yaranın iyileşmesi gibi ayrılık yaralarının da iyileşmesi zaman alır.

Daha fazla bilgi; İşkembe Nasıl Temizlenir? Aşama Aşama Tarif! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu