Hurma diyeti, kişinin hızlı bir şekilde kilo vermesine yardımcı olacak bir diyet türüdür. Hurma ve yoğurt diyeti sayesinde bağırsaklarınızın temizlenmesini ve daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz. Hurma diyeti içerisinde sadece yoğurt tüketilmesine izin vardır. Sıvı olarak ise; ara öğünler de dahil olmak üzere yeşil çay ve su içilmesi uygun görülmektedir.

Buna da bakın;

Nur Suresi 31 Ayet! Kadınlara Büyük Mesaj! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Hurma, yüksek lif değerleri sayesinde daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlayacaktır. Hurma diyeti detoks diyeti olarak da kabul edilmektedir. Hurma diyetinin kısa süreli yapılması gerekmektedir.

Diyet Ekmek! Diyet Ekmek!

Hurma Diyeti İle 1 Haftada Kaç Kilo Verilir?

Hurma diyeti ile 1 haftada kaç kilo kaybı olur sorusunun yanıtı, kişiden kişiye göre farklılık göstermektedir. Hurma yoğurt diyeti olarak da bilinen hurma diyetinde, çok hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Bu diyet listesinde ağırlıklı olarak yoğurt ve hurma yer almaktadır.

Ancak su ve yeşil çay da yine hurma diyeti listesinde mutlaka yer alması gereken içeceklerdir. Bu dörtlü dışında, hurma diyetinde ekstra veya farklı bir besinin tüketilmemesi gerekmektedir. Hurma diyeti 7 gün sonra kişinin, yaklaşık olarak 5 ile 7 kilo verebileceği bilinmektedir.

3 Günlük Hurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır?

Hurma diyeti sadece 7 günlük bir süre ile yapılması zorunlu bir diyet değildir.

  • Dilerseniz hurma diyetini 3 gün boyunca yapabilir ve sonra ara verebilirsiniz.
  • Hurma yoğurt diyetini 3 gün yapmak için günlük tüketeceğiniz yoğurt ve hurma miktarını belirlemelisiniz.
  • Sabahları aç karnına, 4 veya 5 adet hurma yeterli olacaktır.
  • Öğle ve akşam öğünlerinde ise; hurmanın yanına 1 su bardağı kadar yağsız yoğurt ekleyebilirsiniz.
  • Bu sayede gün içerisinde en fazla 150 gram hurma tüketmiş olursunuz.

Hurma Nasıl Zayıflatır?

Hurma nasıl zayıflatır ve faydaları merak edilmektedir. Hurma, özellikle bağırsak ve sindirim sistemi üzerinde etkili olan bir besindir. Yüksek enerji miktarı ve vitamin değerli sayesinde günlük ihtiyacınızı rahatlıkla karşılamaktadır.

Özellikle yağ asit oranı çok yüksek olduğu için metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Bu durum da daha hızlı kilo vermenize yardımcı olur.

Daha nice; sağlık haberleri burada!

Editör: Ayşe Topçu