Faizsiz Kredi Kampanyası ile Kolaylık

ING Bankası, 15.000 TL'ye kadar olan kredi taleplerinde müşterilerine %0 faiz oranı sunarak, faizsiz kredi kullanma imkânı sağlıyor. Bu fırsat, banka ile yeni tanışan müşterilere yönelik olup, son 14 gün içinde ING Bankası müşterisi olan kişiler bu imkândan faydalanabiliyor. Kısa vadeli ihtiyaçlarını faiz yükü olmadan karşılamak isteyenler için büyük bir kolaylık sunan bu kampanya, dikkat çekici.

Borsa Nasıl Oynanır? Borsa Yatırımına Başlayanlar İçin Rehber Borsa Nasıl Oynanır? Borsa Yatırımına Başlayanlar İçin Rehber

Daha Yüksek Kredi Talepleri İçin Faiz Seçenekleri

Eğer kredi ihtiyacınız 15.000 TL'nin üzerindeyse, ING Bankası'nın sunduğu faiz oranları %3,69’dan başlıyor. Bankanın mevcut müşterileri ise bu kredilerden %3,99 faiz oranı ile yararlanabilecekler. Kampanya kapsamında krediler 3 ila 36 ay vade seçeneği ile sunuluyor ve faiz oranları müşterinin ödeme performansına göre değişiklik gösterebiliyor.

Esnek Vade Seçenekleri ve Erteleme İmkânı

ING, 36 ay vadeli kredi taleplerinde müşterilerine 3 ay erteleme seçeneği sunarak ödeme planlarını daha esnek hale getiriyor. Bu durumda, toplam kredi vadesi 33 ay olarak belirleniyor ve böylece müşteriler, ödeme planlarını rahatça ayarlayabiliyor.

Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi ile Düşük Faiz Fırsatı

ING’nin kampanya dâhilindeki Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi ürünü de oldukça cazip bir seçenek sunuyor. İlk kredi kullanımında %3,69 faiz oranı geçerli olacak ve kredi vadesine göre bu oran değişiklik gösterebilecek. Ayrıca, eğer sözleşmedeki faiz oranı kampanya oranından yüksekse, sözleşme faiz oranı uygulanacak.

ING müşterileri, kampanyadan yararlanmak için kredi başvurularını bankanın resmi web sitesi veya ING Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebiliyor. Kampanya, 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olup, banka kampanya şartlarını değiştirme veya başvuruları reddetme hakkını saklı tutuyor.

Editör: Şule A.