Wanda Nara Kimdir? Nadir'i Has tarzı ve şık giyimi ile her zaman gündemde olan Wanda Nara hakkında gündemde olan boşanma iddiaları sosyal medya platformlarında gündemdedir.

BUNA DA BAKIN

Vegan Beslenmek Sağlıklı mı? Uzmanlar Bunu Söylüyor! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Arjantinli güzel model futbol menajeri ve televizyon sunucusu olarak kariyerine sağlam bir giriş yapmıştır.

10 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gözlerini açan Nara her zaman kendini farklı alanlarda kanıtlayan kişiliği ile gündemden düşmemektedir.

Wanda Nara kaç yaşında? 10 aralık 1986 tarihinde dünyaya gelen ünlü güzel futbol menajerliği model ve televizyon sunucusu olarak pek çok dalda aktif halde rol oynamıştır.

Wanda Nara nereli? Yaşamın boyunca kariyeri ve kişisel gelişimi ön planda tutan Arjantinli güzel geçmiş dönemde Icardi’nin menajerliğini de yapmıştır.

İcardi Wanda Nara Hikayesi

Arjantin basının ortaya çıkardığı iddialara göre Mauro İcardi ve Wanda Nara arasında boşanma davası açılmıştır. Yıldız futbolcu Icardi ve Nara arasında yaşanan gerginlikler silsilesi sonucu birbirlerini sosyal medya platformlarından takip etmeyi bırakmışlardır.

Wana Nara Arjantin'in ünlü yıldızı sadece yaşamış olduğu şehirde değil uluslararası pek çok ülkede tanınan eğlence ve spor dünyasında yıldız gibi parlayan bir kişidir.

Yeşil Kalp Ne Anlama Gelir? Yeşil Kalp Emojisinin Gizemi! Yeşil Kalp Ne Anlama Gelir? Yeşil Kalp Emojisinin Gizemi!

Icardi ile birlikteliği öncesinde Maxi Lopez ile evlenmiş olan nara, iki çocuk dünyaya getirmiştir. Lopez ile evliliğini evlilik dışı ilişki nedeniyle sonlandıran Nara kısa bir süre içerisinde İcardi ile hayatını birleştirmiştir.

Spor menajerliği, girişimcilik, sosyal medya ve eğlence dünyası gibi pek çok dalda aktif şekilde rol alan Wana Nara, yine bir boşanma iddiaları ile sosyal medyayı sarsan isimlerden olmuştur.

Hayatının her bir alanında birçok farklı dönüm noktası geçiren ve modellikten başlayıp televizyon dünyasına kadar uzanan geniş yelpazede kariyer yapma imkanı söz konusudur.

Güzelliği giyimi ve tarzıyla her zaman ön planda olan Nara genç yaşta elde ettiği kişisel tecrübelerinden yola çıkarak başarılardan başarılara ulaşmıştır. 

Kişisel yaşamına ve kariyer hayatına her zaman dikkat eden bana Nara 37 yaşında olsa bile sosyal medya platformlarında görüldüğü üzere her zaman zirvede olmayı başarmıştır.

daha fazla bilgi;3 Adımda Whatsapp Nasıl Güncellenir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu