Acunun Yeni Karısı Ayça Çağla Kimdir?  4 Eylül 2024 tarihinde nikah kıyan Acun Ilıcalı ve Ayşe Çağla çifti ses sosyal medya gündeminin yeni konusu oldu.

Ayça Çağla Altunkaya gözlerden uzak yaşamı ile sosyal medya paylaşımları üzerinden yaptığı paylaşımlarla çok konuşulmaktadır. Yapmış olduğu bu evlilik ile yeni bir hayata adım atan Ayça Çağla Acun Ilıcalı ile yaşamış olduğu birliktelikle 4 evliliğe imza atmıştır.

İlişkilerinin ilk günlerinde dahi magazinden ve sosyal medya gündeminden düşmeyen çift nikah töreni ile de çok konuşulan bir konu olmuştur.

Kendisinden önce 3 kez evlenip süreç boyunca 4 kız çocuğuna sahip olan Acun Ilıcalı’ya Esma Sultan Yalısı’nda evet diyerek nikah masasına oturmuştur.  

Göz alıcı gelinliği ile bütün dikkatleri üzerine toplayan Altınkaya saçı makyajı ile de son derece zarif olmuştur.

Ayça Çağla Altunkaya nereli? 2 temmuz 1999 tarihinde dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya aslen Yalova’lıdır. Ayça Çağla altunkaya kaç yaşında?  Yalova'da dünyaya gözlerini açan Ayça Çağla Altunkaya 25 yaşındadır.

Genç yaşına rağmen eğitiminden ve hobilerinden asla vazgeçmeyen Altınkaya amatör olarak basketbol takımında oynamıştır. Nişantaşı üniversitesi hemşirelik bölümünden mezun olan Altunkaya Ilıcalı ile birleştirdiği hayatı ile gündemdedir.

İlişkisi boyunca gerek  sosyal medyada gerek magazinde yer alan Altunkaya ile ilgili hamilelik haberleri gündeme gelmiştir. İkili çift tarafından yapılan açıklamalarda bu haberin asılsız olduğu bilgisi kaydedilmiştir.

Yeşil Kalp Ne Anlama Gelir? Yeşil Kalp Emojisinin Gizemi! Yeşil Kalp Ne Anlama Gelir? Yeşil Kalp Emojisinin Gizemi!

Çağla Altunkaya Acun Nasıl Tanıştı?

Şeyma Subaşı ile yapmış olduğu evlilikten çok kısa bir süre içerisinde boşanan Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile yaşamış oldukları aşkla gündeme gelmiştir. Bu aşk hayatı krallara layık bir düğün ile taçlandırıldı.

Tanışmaları konusunda iddiaların en güçlü olanı Survivor için Dominik’te sağlanan sağlık ekibi adına yapılan başvuru sürecinde tanışan ikili kısa süre içerisinde ilişkilerine ayrı bir boyut kazandığı öne sürülmektedir.

Mütevazı yaşam tarzını kendi hayatı ile birleştiren Altunkaya sosyal medya paylaşımlarıyla hala büyük bilgi odağıdır.

Daha fazlası için;Instagram Nasıl Takipçi Kasılır? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu