Başrollerinde Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür gibi sevilen oyuncuların yer aldığı dizi, 1990’lı yılların Ankara’sını ve bu dönemde hayatta kalma mücadelesi veren bir annenin hikayesini ekrana taşıyacak.

Ankara’nın Geçmişine Yolculuk: Gerçek Hayattan Uyarlanan Bir Dönem Dizisi

"Annem Ankara" dizisi, 1990’lı yılların Ankara’sında 3 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren bir annenin gerçek hikayesini konu alıyor. Dönemin Ankara’sını tüm gerçekliğiyle yansıtmaya hazırlanan bu dizi, izleyicilere başkentin 30 yıl önceki halini yakından görme fırsatı sunacak. Kanal D tarafından yapılan açıklamalara göre, dizi Ankara halkı arasında da büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Yalı Çapkını Dizisinde Büyük Değişim: Zaman Atlamasıyla Yeni Sezona Merhaba Yalı Çapkını Dizisinde Büyük Değişim: Zaman Atlamasıyla Yeni Sezona Merhaba

Oyuncular Sahneye Hazır: Çekimler İçin Geri Sayım Başladı

Dizinin kadrosunda yer alan Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür gibi ünlü isimler, senaryo okumaları için bir araya gelerek ilk hazırlıklarını tamamladı. Dizinin enerjisi yüksek olan bu güçlü oyuncu kadrosu, izleyicilere unutulmaz bir drama deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Çekimlerine yakın zamanda başlanacak olan "Annem Ankara", güçlü oyunculuk performansları ve etkileyici senaryosuyla sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya aday.

Editör: Şule A.