Suç örgütüne bağlı ve hatta örgütün liderliği konusunda soruşturma altında bulunan Ayhan Bora Kaplan kimdir, olayı nedir? İşte ayrıntılar...

Ayhan Bora Kaplan Kimdir? Olayı Nedir? Ne İş Yapar?

Ülkemizde son günlerde adından sıklıkla söze dilmekte olan Ayhan Bora, Ankara’da suç örgütü liderliğinden ötürü soruşturma altında.

Bu yüzden Ayhan Bora Kaplan’ın hayatı yakından merak konusu olmuş bulunuyor. Ayhan Bora Kaplan kimdir, ne iş yapar ve nerelidir konuları yakından sorgulanıyor.

777 Ne Anlama Gelir? 777 Ne Anlama Gelir?

Ayhan Bora Kaplan Kimdir Nerelidir? Kimdir?

Ayhan Bora Kaplan Kimdir ve Ayhan bora kaplan kimdir kaç yaşında açıklarsak; 1971 yılı Erzurum doğumlu olduğundan söz edebiliriz. Çocukluğunu tamamen Ankara’da geçiren Bora, evli ve dört çocuk babasıdır.

Ülke gündemini meşgul eden ve suç örgütü lideri olarak adlandırılan Ayhan Bora Kaplan için ve örgüt üyeleri için operasyonlar devam ettirilmektedir.

Buna da bakın

Hamas Kimdir? Hamas Lideri Kimdir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Ayhan Bora Kaplan Ne İş Yapar?

Ayhan Bora Kaplan’ın yaptığı iş 2005 yılından bu yana telefonculuktur. 2009 yılında tekstil işine girerek bir butik açmıştır. Akabinde fastfood ve kahve dükkânı işine girerek zincir marketlerin sahibi haline gelmiştir.

Bazı dönemlerde gece mekanlarının ortaklığını yaptığı da öne sürülmektedir.

 “Kaplan” lakabı ile adından söz ettiren Ayhan Bora Kaplan, “Kaplanlar” isimli suç örgütünün de lideri olduğu konusunda tutuklanmış bulunuyor.

Ayhan Bora Kaplan Olayı Nedir? Neden Tutuklandı?

Ayhan Bora Kaplan kimdir açıkladığımıza göre şimdide neden tutuklandığına değinelim Geçtiğimiz günlerde Ankara Esenboğa Havalimanı’nda tutuklanmıştır. Tam yurtdışına kaçmaya çalışırken özel bir operasyon ile gereken yapılmıştır.

Ayhan Bora Kaplan için örgüt liderliğinden kaynaklı olarak; ağırlaştırılmış müebbet ve 169 yıl 6 aya kadar hapsi istenmiştir. Bu cezaya çaptırılmasındaki en büyük neden yasaklı madde ihracatı yapıyor olmasıdır.

Başsavcılığın açıklaması ise şu şekildedir:

“Gizli tanık S.S’nin ifadesinde geçen iddialarla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 4 kamu görevlisi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı icra edilmiştir. Soruşturma işlemleri titizlikle yürütülmektedir.”

Daha fazla bilgi;Ayak Parmak Kırığı Ne Kadar Sürede İyileşir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu