Yeni Afiş Merak Uyandırdı

Dizinin yeni sezon tanıtım afişi, sosyal medyada büyük ilgi topladı. Başrolde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin yer aldığı afiş, Bahar karakterinin yaşadığı duygusal dönüşümün ve bu sezonki hikâyesinin bir yansıması olarak öne çıkıyor. Afişte Bahar’ın kucağında bebeklerle görülmesi, izleyicilerde merak uyandırırken, dizinin bu sezonunda yaşanacak olaylar için ipuçları sunuyor.

İlk sezonunda, hayatını ailesine adayan Bahar’ın, karşılaştığı ani bir hastalık sonrası kendini bulma sürecini izledik. Şimdi ise Bahar, hayatındaki bu önemli değişimden sonra kalbinin sesine kulak vererek yeni bir yola giriyor. İzleyiciler, Bahar’ın bu yeni başlangıcını ve güçlü dönüşümünü heyecanla bekliyor.

Yıldız Kadro Yeniden Ekranda

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya gibi isimler yer alırken, Neslihan Yeşilyurt yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı dizi, güçlü oyunculuk performansları ve sürükleyici hikâyesiyle bu sezon da izleyicilerin büyük ilgisini çekmeye aday.

Peran Vakıf Hastanesi’nde yaşanacak yeni olayları, Bahar’ın kalp yolculuğunu ve dizinin merakla beklenen yeni gelişmelerini izlemek için 24 Eylül Salı günü Show TV’yi kaçırmayın! Bahar, bu sezon izleyicilerine her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak.

Siyah Kalp'in 3. Bölümünde Gerilim Artıyor: Melek ve Nuh Büyük Bir Tehlikeyle Karşı Karşıya! Siyah Kalp'in 3. Bölümünde Gerilim Artıyor: Melek ve Nuh Büyük Bir Tehlikeyle Karşı Karşıya!
Editör: Şule A.