En Kolay Borsa Nasıl Öğrenilir? En Kolay Borsa Nasıl Öğrenilir?

Avantajlar ve Ödeme İmkanları

Yeni emekli maaş müşterileri, mevcut 12.000 TL nakit promosyonuna ek olarak çeşitli avantajlardan faydalanabilecekler. VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve/veya VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı ile yapılan alışverişlerde, 12 ay boyunca aylık kart başına 500 TL, yıllık toplamda ise 6.000 TL'ye kadar nakit ödeme yapılabilecek. Her iki kartın birlikte kullanılması durumunda ise, aylık toplam 1.000 TL, yıllık ise 12.000 TL'ye kadar ek nakit ödeme imkanı sunulacak.

12.000 TL Daha Ekstra Ödeme Fırsatı

Bu kampanya müşteri bazında geçerli olup, her kart için ayrı ayrı değerlendirilecektir. Müşteriler, Emekli Troy Bankomat Kartı ile aylık en fazla 500 TL, yıllık ise 6.000 TL; Emekli Troy Kredi Kartı ile de aylık en fazla 500 TL, yıllık ise 6.000 TL nakit ödeme hakkına sahip olacaklar. Her iki kartın birlikte kullanılması durumunda, aylık maksimum 1.000 TL, yıllık ise toplamda 12.000 TL nakit ödeme alınabilecek.

Kampanya Katılım ve Şartları

VakıfBank'ın duyurusuna göre, kampanya detayları şu şekildedir: VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kartı için kampanya katılımları, koşulları ve aylık harcama kontrolleri kart bazında ayrı ayrı yapılacaktır. Katılım için VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için “Hemen Katıl” tuşuna basılmalıdır.

Kampanya, VakıfBank Emekli Maaş hesabına ilk emekli maaşının ödendiği ay itibariyle başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacaktır. Mobil uygulama üzerinden kampanyalara katılmayan emekliler bu fırsatlardan yararlanamayacaktır.

Kampanya Kapsamında Geçerli Olmayan İşlemler

Emekli Troy Bankomat Kart ve Emekli Troy Kredi Kartı dışında yapılan alışverişler, nakit çekim, puan kullanımları, iptal/iade işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, cüzdan transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahilken, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmemektedir.

Editör: Şule A.