Güncellenmiş Promosyon Rakamları

Garanti BBVA, emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olan müşterilere 6.250 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL arasındaki emeklilere 10.000 TL, 15.000 TL ile 20.000 TL arasındaki emeklilere 12.500 TL ve 20.000 TL üzerindeki emeklilere ise 15.000 TL nakit promosyon ödemesi yapacak. Bu ödemeler, emeklilerin ekonomik yükünü hafifletmek ve finansal anlamda rahatlamalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Promosyon Kampanyası İçin Son Tarih: 31 Ağustos

Garanti BBVA’nın bu cazip promosyon avantajlarından yararlanmak isteyen emekliler için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, emekli maaşlarını veya aylıklarını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan almayı taahhüt etmeleri gerekiyor. Taahhüt süresi başladıktan sonra, ilk maaş ödemesinin Garanti BBVA’ya yapılmasını takiben, promosyon ödemesi ilk 3 iş günü içinde müşteri hesabına aktarılacak.

En Kolay Borsa Nasıl Öğrenilir? En Kolay Borsa Nasıl Öğrenilir?

Promosyon Ödemesi Şartları ve Detaylar

Promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen koşullara uygun olarak gerçekleştirilecek. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, toplam maaşları dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi alacaklar. Promosyon ödemesi alındıktan sonra, banka değişikliği yapmak mümkün olmayacak. Ayrıca, emekli maaşının başka bir bankaya taşınması durumunda, kalan taahhüt süresine göre promosyon tutarı kıstelyevm yöntemiyle iade edilecek.

Taahhüt Süresi ve Promosyon İlişkisi

Emekli promosyonu ödemesi, müşterinin Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamasının ardından yapılacak. Taahhüt süresi boyunca, vefat dışında herhangi bir sebeple emekli maaşının kesilmesi veya başka bir kuruma taşınması durumunda, promosyon ilişkisi sona erecek. Bu durumda, banka kalan taahhüt süresine göre promosyon tutarını geri talep edebilecek.

Editör: Şule A.