Instagram'a erişim engelinin getirildiği son günlerde, VPN kullanmak yerine DNS ayarlarınızı değiştirerek Instagram'a kolay bir şekilde erişim sağlamak mümkündür.

Sosyal medya platformu olarak tüm dünya genelinde fazlası ile tercih edilmekte olan bu hesaplar üzerinden kişiler kazanç elde etmektedir.

 İçinde bulunduğumuz şu dönemde ınstagrama getirilen erişim engeli, bir çok kişiniin geçim kapısına da engel olmuş bulunuyor.

Bu durumda müşteri hedef kitlesine ulaşmayı amaç edinen hesap sahipleri ve bu hizmetlerden faydalanmak isteyen çok sayıda kişi, Instagrama kolayca girebilmenin yolunu arıyor.

Son zamanalrda VPN ile instagrama giriş oldukça kolay bir hal almaktadır. Ancak bu yöntemi kullanarak sosyal mecraya giriş yapan kişileri bir takım tehliker bekliyor.

BUna da bakın

iPhone 16 Pro Max Modellerinin Bataryası Şaşırtacak! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Özellikle hesaplarının elinden alınması ile karşı karşıya kalabilemkete olan kişiler bunun dışınd ahangi yöntemle rile ınstagrama girebilecekelerini sorgulamaktalar.

VPN dışında kolayca ınstagrama giriş yapmak isteyenle riçin diğe rve çok daha güvenli olan yöntem ise DNS ayaralrını değiştirerke giriş yapmaktadır. Bunun için yapılması gerekenleri şu şekilde aktarabilmekteyiz.

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir?

  1. Ayarlar menüsüne gidin ve WiFi seçeneğini seçin.

    2024'te Emeklilikte % 35 Daha Yüksek Maaş Alma Dilekçesi! 2024'te Emeklilikte % 35 Daha Yüksek Maaş Alma Dilekçesi!
  2. Bağlı olduğunuz ağın yanında bulunan "i" simgesine tıklayın ve "DNS’i Ayarla" seçeneğini bulun.

  3. "Elle" seçeneğini seçip, "Sunucu Ekle" kısmına "1.1.1.1" yazın.
  4. WiFi bağlantınızı kapatıp açarak değişiklikleri uygulayın.

Bu adımların her birini noksansız bir biçimde uygulayarak; , Instagram'a erişiminizi sağlayabilrisiniz. DNS ayarlarını değiştirmek içinrahatlıkla her defasında bu adımalrı kullanabilirsiniz.

Daha fazlası için;SON DAKİKA Instagram'a Erişim Engeli Getirilmesine İtiraz Edildi! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu