Dolma Tarifi! Doğru Pişirme Taktiği İle! Dolma Tarifi! Doğru Pişirme Taktiği İle!

Kedilerin Mırlaması Ne Anlama Gelir?

Kedilerin mırlaması ne anlama gelir ve bunu ne zaman yaptıkları merak edilmektedir. Kediler mırladıkları zaman, sahiplerine bunu bir sevgi gösterisi şeklinde yansıtmaktadırlar. Kedilerin mırlaması aslında bir memnuniyet göstergesidir.

BUNA DA BAKIN;

Amla Yağının Faydaları! Saçları Coşturuyor! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Bununla birlikte bir kediyi severken mırlama başlıyor ise; biraz daha sevmenizi istediğini de anlayabilirsiniz.

Kedilerin güvende olduklarında, mutlu ve huzurlu oldukları zaman mırladıkları bilinmektedir. Eğer kendiniz sizi gördüğü zaman mırlama sesi ile yanınıza yaklaşıyor ise; sizin yanınızda güvende ve mutlu olduğunu anlayabilirsiniz.

Kedi Mırlaması Neye İyi Gelir?

Kedi mırlaması, kedi sahiplerinin en çok sevdiği seslerden biridir. Kişiler üzerinde yapılan araştırmaya göre kedi mırlamasının kaygı ve stresi azalttığı bilinmektedir. Tedavi edici bir özelliğe sahip olduğu bilinen kedi mırlaması, 20-140 Hz aralığında bir titreşim yayar.

Bu titreşim oranı ise; kişinin kaygı ve stresten uzaklaşması için yeterlidir. Özellikle nefes darlığı veya solunum güçlüğü çeken kişiler için kedi mırlamasının sakinleştirici bir özelliği olduğu bilinmektedir. Stresli ve kaygılı olunduğunda, kedi sevmek kişiye iyi gelecektir.

Kedilerin Mırlaması İyi mi?

Kedilerin hareketleri ve çıkardıkları sesler, içinde bulundukları durumu da net bir şekilde anlatmaktadır. Kedilerin huzurlu ve mutlu olduklarında mırladıkları bilinmektedir. Eğer kedinizi sevmeye başladığınızda mırlama sesi duyuyorsanız, halinden memnun olduğunu anlayabilirsiniz.

Kediler rahat olduklarında ve kendilerini güvende hissettiklerinde mırlama sesi çıkartırlar. Bununla birlikte, karşısındaki kişiye olan sevgilerini göstermek için de masaj hareketi yapabilirler.

Kedi Sevince Neden Mırlar?

Kediler sevildiklerini hissettikleri zaman mırlayarak, karşısındaki kişiye bu durumu belli ederler. Mırlama, kedilerin rahat ve huzurlu olduklarını gösteren bir hareket olarak kabul edilmektedir.

Kediniz mutlu ve kendini güvende hissediyorsa, büyük ihtimalle mırlayarak size bu durumu belli edecektir. Kedilerin mırlaması, kötü bir şekilde algılanmamalıdır. Aksine sevilmek istediklerinde de mırlayarak bunu aktarabilirler.

Bir Kedinin Sizi Sevdiğini Nasıl Anlarsınız?

Bir kedinin sizi sevdiğini, hareketlerinden ve çıkardıkları seslerden çok kolay bir şekilde anlayabilirsiniz. Kediler kendilerini sevdirmek istediklerinde bunu sürtünerek belli ederler. Bununla birlikte mırlama da yine kedilerin sizi sevdiği zaman çıkardıkları seslerden biridir.

Kedilerin Mırlaması Ne Anlama Gelir? gibi nice; YAŞAM HABERLERİ BURADA!

Editör: Ayşe Topçu