Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Kızılcık Şerbeti izleyicilerinin en merak ettiği bu soruya yanıt vermek gerekirse 3. sezonun eylül ayında başlayacağı düşünülmektedir. Yayınlandığı her bölümde izleyicilerini ekrana kitleyen dizi her hafta cuma günü yayınlanmıştır. Geçtiğimiz 7 Haziran Cuma gününde sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti 67. Bölümü ile ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanıyor.

SHOW TV izleyicilerinin en çok sevdiği diz olarak bilinen Kızılcık Şerbeti dizinde sezon finali olan son bölümde heyecan ve gerilim bölümün son dakikasına kadar devam etmiştir. Ahmet Mümtaz Taylan, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın başrollerini oynadığı dizinin fragmanı da çok ses getirmiştir.

BUNA DA BAKIN

Yusuf Dikeç Kimdir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Eylül ayında yine dopdolu ve heyecan verici bölümler ile izleyicilerini ekrana kitlenmeyi başaracak gibi görülmektedir.

28 Ekim 2022 tarihinde ilk bölümü ile dizi severlerin büyük bir bölümünü kazanan Kızılcık Şerbeti Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini üstendiği en çok sevilen diziler arasında yerini almaktadır.

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak 3. sezonda neler olacak? Kızılcık Şerbeti 66. Bölümü ile izleyenlerine kısa bir ara vermiştir. Eylül ayında yeniden yayınlanacak olan dizi şu an itibari ile yine çok konuşulan diziler arasına girmiştir. Geçmiş tarihe bakıldığında 2. sezonun başlangıcı 15 Eylül tarihinde yapılmıştı. 1. sezonun başlangıcı ise 9 Haziran tarihinde yapılmıştı.

Kızılcık Şerbeti fragman son dönemlerde merak edilen ve gündemde kalan konulardan biri olmuştur. Kızılcık Şerbeti 3 Sezon fragman SHOW TV’ye ait internet sitesinden izlemek mümkündür. Kızılcık Şerbeti ile ilgili güncel bilgilere yine aynı site üzerinden ya da sosyal medya platformlarında bulunan hesaplar aracılığı ile ulaşmak mümkündür.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalinde Ne Oldu?

Gelin Dizisi 46. Bölüm İzle: Kanal 7’nin Sevilen Dizisinde Heyecan Dorukta! Gelin Dizisi 46. Bölüm İzle: Kanal 7’nin Sevilen Dizisinde Heyecan Dorukta!

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti dizisinin 66. bölümünde Nilay’ın ögrenmiş olduğu gerçeği Pembe’ye söylemesi ile pembenin duyguları alt üst olur ve adeta dünyası başına yıkılır.  Bu olaydan sonra Görkem ile konuşan Pembe beklediği yanıtı alamaz ve Görkem’in karşıt olması ile işler daha bir çıkılmaz hal alır. Hem Ömer hem de Görkem’e bilenen Pembe’nin yüzünden düşen bin parçadır.

Daha fazlası; Güncel Çanakkale Köprüsü Fiyatı ve Özellikleri - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu