Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular 17 Ekim 2024 - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar, başvurularını yalnızca Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) platformu üzerinden gerçekleştirecek. Posta veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvurunun tamamlanabilmesi için gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi şarttır.

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları sağlaması gerekmektedir. Ayrıca, bilişim alanında çalışmak isteyen adayların bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi ilgili bölümlerden mezun olmaları ve en az iki programlama dilini bildiklerini belgelemeleri gerekecek.

Mesleki Deneyime Göre Teknik Yeterlilik

Adaylardan, başvurdukları pozisyonun ücret tavanına göre en az 3, 5 veya 7 yıl mesleki deneyime sahip olmaları bekleniyor. Bu deneyim, bilişim personeli olarak kamu veya özel sektörde kazanılmış olmalıdır. Ayrıca, adayların bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve ağ güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmeleri ve analitik düşünebilmeleri gerekiyor.

2025 Yılı Maaş Zam Tahminleri Hesaplandı! İşte Maaşlar! 2025 Yılı Maaş Zam Tahminleri Hesaplandı! İşte Maaşlar!
Editör: Şule A.