Dikkat Çeken Oyuncu Kadrosu

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, Ay Yapım imzalı "Leyla" dizisinin oyuncu kadrosu oldukça geniş. Dizide başrolleri Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı ve Halil İbrahim Ceyhan paylaşırken, usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt da bu güçlü kadroya eşlik ediyor. Ayrıca dizide Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal ve Berfin Ant gibi yetenekli isimler de yer alıyor.

Leyla Dizisinin Konusu

Dizi, küçük yaşta annesini kaybeden Leyla’nın dramatik hayatını konu alıyor. Babasının tekrar evlenmesiyle hayatı altüst olan Leyla, üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe terk ediliyor. Ancak bu zor sınavlar Leyla’yı daha da güçlendiriyor. Yıllar sonra, hayatını mahveden Nur’dan intikam almak için geri dönen Leyla, geçmişiyle yüzleşirken aşk ve adalet arasındaki ince çizgide ilerlemek zorunda kalacak.

Gelin Dizisi 46. Bölüm İzle: Kanal 7’nin Sevilen Dizisinde Heyecan Dorukta! Gelin Dizisi 46. Bölüm İzle: Kanal 7’nin Sevilen Dizisinde Heyecan Dorukta!

Leyla'nın intikam arayışı ve bu süreçte karşılaştığı zorluklar, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak. Brezilya yapımı "Avenida Brazil" dizisinden uyarlanan Leyla, etkileyici konusu ve güçlü karakterleriyle Latin Amerika’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük ses getirecek.

Leyla: Hayat...Aşk...Adalet..., 11 Eylül Çarşamba akşamı NOW kanalında izleyicisiyle buluşacak. Çarşamba akşamlarının yeni favorisi olması beklenen dizi, dram ve aşk dolu sahneleriyle seyircisini ekrana kilitleyecek.

Editör: Şule A.