666 Ne Anlama Gelir? İşte Sayıdaki Sır! 666 Ne Anlama Gelir? İşte Sayıdaki Sır!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, 21 Ağustos tarihinde kaybolan Narin Güran’ın 19 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Cinayete kurban gittiği anlaşılan küçük kızın olayının aydınlanma sürecinde ailesinden pek çok kişi gözaltına alınmıştı. Başta annesi ve abileri olmak üzere amcası, yengesi ve diğer kişiler de dahil olarak topla 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Narin cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesi olarak, yengesi Hediye Güran’ın da ifadesine dikkat çekiliyor. Gözaltına alınan Narin’in yengesi Hediye Güran, cinayetin aydınlatılması ile ilgili çok kritik ifadeler verdi. Cinayetin en kritik isimleri arasında yer alan Hediye Güran, cinayetin çözülmesini destekleyecek çok önemli bilgileri savcılık makamı ile paylaştı.

Narin Cinayetinde Kritik İsimler Gözaltında

Narin cinayetinde itirafçı olarak bulunan Nevzat Bahtiyar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Nevzat Bahtiyar’ın evinde cinayet ile ilgili bağdaştırılan çok önemli bir delilin bulunduğu öğrenildi.

Narin cinayeti ile ilgili en önemli tutuklu isimlerden biri olan Fuat Güran’ın eşi de gözaltına alındı. Amcanın eşi olan Hediye Güran’ın da gözaltına alınması ile birlikte cinayet ile ilgili çok önemli bilgilere ulaşıldığı da belirtildi.

19 günlük arama çalışmalarının sonucunda, Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı. Arama çalışmaları süresince ekipleri yanlış yönlendiren kişilerin aile fertleri olduğu ortaya çıktı.

Narin’in kaybolduğu saatten sonra, yenge Hediye Güran’ın iki kez Narin’in evine gittiği tespit edildi. Bunun ardından tutuklu amcanın eşi de gözaltına alındı. Elde edilen bilgiler sonrasında, yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresinin uzatıldığı belirtildi.

Yenge Hediye Güran’ın İtiraf Ettiği İddia Edildi

Halk TV’de gazeteci olarak görev yapan Ferit Demir, bölge ile ilgili son dakika gelişmeleri hakkında bilgileri aktardı. Narin’in yengesi olan Hediye Güran’ın bazı itiraflarda bulunduğu iddia edildi. Annenin diş örneğinin de alınmasına karar verilmesinin ardından, cinayet ile ilgili sona yaklaşıldığı düşünülüyor.

BUNA DA BAKIN

29 Ekim'de 4 Gün Mü Tatil Olacak? İşte Tatil Günleri - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Hediye Güran’ın gözaltı süresinin bugün dolması ile birlikte sürenin uzatılıp uzatılmayacağı ise merak ediliyor. Hediye Güran’ın savcılığa sevk edilebileceği de düşünceler arasında yer alıyor. Nevzat Bahtiyar’ın evinde bulunan çuvalların seri numarası ile Narin’in içine konulduğu çuvalın seri numarasının da tuttuğu öğrenildi.

Daha fazla bilgi; Ciğerden Gelen Öksürüğe Ne İyi Gelir? Öksürüğü Ne Keser? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu