Noodle Tarifi

Evde yapabileceğiniz lezzetli ve pratik Noodle tarifi sayesinde sofralarınıza farklılık katabilirsiniz. Sürekli aynı menüleri hazırlamaktan sıkıldıysanız, sizler için önerdiğimiz Noodle tarifi çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Noodle tarifi, vakti az olanların deneyebileceği en pratik ve en lezzetli tariflerden biridir.

Noodle ’ın İçine Ne Konur?

Noodle ‘ın içine ne konur ve en çok yakışan besinler merak edilmektedir. Son dönemlerin en popüler yemeklerinden biri olan Noodle, hem hazırlaması oldukça pratik, hem de bir o kadar lezzetlidir. Her damak zevkine hitap edecek şekilde, pek çok farklı tarifi bulunmaktadır.

Noodle ile en çok yakışan besinler kesinlikle deniz ürünleridir. Özellikle Uzakdoğu Noodle tarifleri de ağırlıklı olarak, deniz ürünlerinden oluşmaktadır.

Karides ve mezgit Noodle tariflerinde kullanabileceğiniz deniz ürünlerindendir. Acı biber ve yeşillikler de yine Noodle tarifi içerisine ilave edeceğiniz diğer besinlerdir.

Noodle Soğan Konur mu?

Noodle soğan konur mu ve hangi sebzeler ile daha lezzetli olduğu tartışma konusudur. Noodle pişirirken soğan konup konmayacağı, tamamen sizin damak zevkinize bağlıdır.

Noodle tarifini hazırladıktan sonra üzerine, birkaç dal taze soğan doğrayarak servis edebilirsiniz.

Özellikle sebzeli Noodle tariflerinde, karamelize edilmiş soğan sıklıkla tercih edilmektedir. Soya sosu ve çeşitli baharatlar ve diğer sebzeler ile birlikte eşsiz lezzetli bir sebzeli Noodle tarifi hazırlayabilirsiniz.

Noodle’ a Hangi Baharatlar Konur?

Noodle tariflerinde en dikkat çeken püf noktalardan birisi de içerisindeki baharatlardır. Genellikle soya sosu gibi Uzakdoğu’da tercih edilen baharatların konulduğu bilinmektedir.

Öğütülmüş soğan tozu, peynir altı suyu tozu, sarımsak tozu, fesleğen, karabiber ve zerdeçal Noodle tariflerinde eksik edilmeyen baharat çeşitlerindendir.

Dolma Tarifi! Doğru Pişirme Taktiği İle! Dolma Tarifi! Doğru Pişirme Taktiği İle!

Damak zevkinize göre ve evdeki baharatlar ile de muhteşem lezzete sahip Noodle tarifleri hazırlayabilirsiniz.

Noodle Ne Kadar Süre Haşlanır?

Noodle makarna çeşitleri, normal makarna türlerine göre çok daha kısa sürede pişmektedir. İnce Noodle makarnaların pişme süresi en fazla 5 dakikadır.

5 dakika içerisinde Noodle makarnayı, yemek kıvamına gelecek derecede haşlamış olursunuz. Noodle sıcak suda haşlamak yerine, sıcak suyun içinde beklediğinde de birkaç dakika içinde yemek için hazır hale gelmektedir.

Daha nice; benzer haberler burada!

Editör: Ayşe Topçu