Kapadokya’nın Büyüsü Ekranlara Taşınıyor

Tims&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği bu projede, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığıyla dikkat çeken ilk kareler yayınlandı. Kapadokya’nın tarihi ve görkemli atmosferinde, "Siyah Kalp" dizisinin çekimleri Nevşehir’de gerçekleştiriliyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu ve senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizi, izleyicilere şehrin prestijli ailelerinden biri olan Şansalanlar'ın karmaşık ve iç içe geçmiş hikayesini sunacak.

Diziye Dair İlk Detaylar

Hikaye, genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu) ve zengin işadamı eşi Samet (Burak Sergen) etrafında şekilleniyor. Yıllar sonra, Sumru'nun ikiz çocukları Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerini bulmak için Kapadokya'ya gelirler. Kapadokya’daki gösterişli konakta, Nuh’un Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşması ve Melek’in Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile yollarının kesişmesi, dizinin merkezindeki olayları oluşturuyor.

Sumru, çocuklarını ailesinin gözünden uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh’un, aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalplerine adım atmayı başarması, dizinin dramatik yapısını güçlendiriyor.

Yabani Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? İkinci Fragman Yayında! Yabani Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor? İkinci Fragman Yayında!

Usta Oyuncularla Dolu Kadro

"Siyah Kalp" dizisi, usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Esra Dermancıoğlu (Hikmet), İlker Aksum (Tahsin), Genco Özak (Esat), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı isimler, dizinin güçlü oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Editör: Şule A.