WhatsApp Web Cihaz Bağlama Nasıl Yapılır?  WhatsApp web özelliği Bir web tarayıcı üzerinden istenilen herhangi bir bilgisayarda WhatsApp uygulamasını aktif hale getirmek mümkün olmaktadır.

BUNA DA BAKINIZ;

3 Adımda Whatsapp Nasıl Güncellenir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Kuruluma gerek olmadan masaüstünde WhatsApp uygulamasını açan WhatsApp web ile ilgili bağlanma adımları aşağıda maddeler halinde yer alır.

·      Telefonda yaradan WhatsApp uygulamasını açıp ayarlar kısmına dokunmak gerekir.

Windows Güvenli Modda Nasıl Başlatılır? Windows Güvenli Modda Nasıl Başlatılır?

·      Ardından bağlı cihazlar kısmında cihaz bağlaya dokunmak gerekir.

·      Biyometrik doğrulamayı seçtikten sonra

Bilgisayar üzerinden ilgili tarayıcı ile WhatsApp web’e  giriş yapmak gerekir.

·      Bilgisayar ekranında bulunan QR kodu telefona bağladıktan sonra ilgili bilgisayarda WhatsApp kullanılır hale gelir.

WhatsApp web cihaz bağla işlemi ile akıllı telefon kullanmadan pratik bir şekilde WhatsApp üzerinden gelen arama ve mesajları görebilmek mümkün. Bilgili bilgisayara WhatsApp cihazı bağlama adımlarını uygularken güvenlik önlemlerini atlamamak önceliklidir.

Ortak kullanılan bilgisayarda WhatsApp bilgilerinin korunması için kullanım sonrasında cihazdan çıkış yapmak gerekir. WhatsApp web uygulamasını bilgisayar üzerinden kapatmak için aşağıdaki adımlar uygulanır.

·      Bilgisayarda bulunan WhatsApp ve bir açıp meni kısmını tıklamak gerekir.

·      Ardından çıkış yap butonuna tıklamak yeterlidir.

·      Bu işlemi telefon üzerinden yapmak mümkündür. WhatsApp uygulamasında açıp ayarlar kısmında bağlı cihaz var kısmına giriş yapmak gerekir.

·      Ardından ilgili giriş yapılan cihaza dokunup çıkış yap seçeneğini seçmek yeterlidir.

Whatsapp Bağlı Cihazlar Nasıl Anlaşılır?

WhatsApp bağlı cihazları görme  işleme için telefonda WhatsApp uygulamasını açıp ayarlardan bağlı cihazlar kısmına giriş yapmak gerekir. Bu kısımda telefonun WhatsApp uygulamasını hangi cihazlara bağlı olduğu görüntülenir.

WhatsApp web normal WhatsApp uygulamasında olduğu gibi mesajları durumları ve grup oluşturma gibi adımları uygulamayı mümkün hale getirir.

Telefon kişinin yanında olmasa dahi WhatsApp web ile tüm WhatsApp konuşmalarını ve mesajlarına kontrol edebilir. Her koşulda pratiklik ve kolaylık sağlayan WhatsApp web ile ilgili WhatsApp uygulamasını istenilen cihazda kullanmak mümkündür.

WhatsApp web üzerinden görüntülü sohbet etmek isteniyor ise WhatsApp masaüstü uygulamasını indirmek gerekir. Yukarıda bahsi geçen adımlar takip edilerek bağlı cihazlar kısmından ilgili cihaz aktive edilir. Bu şekilde kişi normal konuşma ve görüntülü konuşma gibi özellikleri kullanabilir.

Daha fazla bilgi; 5 Çocuklu Wanda Nara Kimdir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu